Sinemaya destek

Türkiye’nin önemli finans kuruluşlarından birinin düzenlediği ‘İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Sinemaya destek

ERSİN AL

DenizBank ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle düzenlenen '5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması'nın ödülleri, Pera Palace Hotel'de düzenlenen görkemli bir gece ile sahiplerini buldu. Sunuculuğu başarılı oyuncu Ege Kökenli tarafından gerçekleştirilen gece, TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Okan tarafından gerçekleştirilen konuşma ile başladı. TC Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın TÜRSAK Vakfı'na ve DenizBank'a kültür ve sanata verdikleri sonsuz destekten dolayı teşekkürlerini ilettiği konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Kültür-sanat ve sinema dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı ödül töreninin sonunda DenizBank Kültür Sanat Yöneticisi Burcu Hancı, Tevfik Todos ve piyanist Dilan Dereli tarafından davetlilere mini bir konser verildi.

Hakan Ateş

Ahmet Misbah Demircan

Cemal-Nüket Okan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.