NetWork Ceremony yaz gecelerinin ışıltısı oluyor

NetWork Ceremony yaz gecelerinin ışıltısı oluyor

ŞERİF ERCAN

NetWork Ceremony koleksiyonu, sıcak yaz aksamlarının vazgeçilmezi mini elbiselerden göz kamastıran uzun elbise seçeneklerine zengin alternatiflerle yaz davetlerinin anahtar parçalarını bir araya getiriyor. Romantik ve zarif durusu yitirmeden hareketli bir stil sunan tasarımlar yaz davetlerinde çabasız ve gösterisli bir görünüm vadediyor.

Ceremony koleksiyonunda yer alan midi boy saten elbiseler sık bir durus sergilerken mini elbiseler ise; sıcak yaz partilerinin ve davetlerin ritmine uyum sağlıyor. Yüksek kumaş kalitesi, özenli el işçiliği ve benzersiz kalıbıyla NetWork erkeği yaz davetlerinde şıklığıyla ön plana çıkıyor. Koleksiyonda, NetWork erkeğinin cesur tarzını özel gecelere yansıtan lacivert ve siyah smokin takımlar öne çıkıyor.

KİTABIN GELİRİ BURS OLACAK
Pet Holding Yönetim Kurulu Baskan Yardımcısı, KEV (Köksal Egitim Vakfı) Baskanı ve yazar Zeynep Köksal Yaykıran'ın onlarca üniversite öğrencisine burs yaratacak ikinci kitabı 'Davet Sofraları'nın tanıtımının ilk ayağı İstanbul'da yapıldı. Sarıyer'de Köksal Yalısı'nın bahçesinde yapılan tanıtıma, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Zeynep Köksal Yaykıran'ın ikinci kitabı olan 'Davet Sofraları', özellikle yeni evlenmiş çiftlerin ve evinde misafir ağırlamaya alışık olmayanların yardımına koşuyor!

YILIN OTOMOBİLİ BELLİ OLDU
Otomotiv Gazetecileri DerneĞi (OGD) tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı. Bu yıl 7. kez düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin puanlarıyla birinciliği elde eden Hyundai Tucson, inale kalan 7 otomobil arasından birinci seçildi. 'Yılın Tasarımı' kategorisinde birinciliği BMW 4 Serisi Gran Coupe kazanırken bu yıl ilk kez verilen 'Yılın Basın Lansmanı' ödülünü Fiat Egea Hybrid Lansmanı, 'Inovasyon' ödülünü ise 'Yol Arkadasım Connect' projesiyle yine Fiat kazandı. Ödül töreninde konuşan OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık "Türkiye'de Yılın Otomobili Ödülü'nün gördüğü ilgi ve değer bizleri hem motive ediyor hem de onurlandırıyor" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.