Seramik koleksiyonunu tanıttı

Sanatçı Orfea Tito Arıkan’ın seramik tasarımlarından oluşan koleksiyonu, geçtiğimiz hafta düzenlenen bir davetle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Seramik koleksiyonunu tanıttı

Uzun yıllar iş hayatından fırsat buldukça yaptığı seramik çalışmalarına 2017 yılından bu yana ağırlık veren sanatçı Orfea Tito Arıkan, tasarladığı Ceramica by Fea koleksiyonunu kendi atölyesi olan Atölye by Fea'da düzenlenen bir lansmanla sanatseverlerin beğenisine sundu. Çocukluğunda babaannesi Elian Tito' nun seramik çalışmalarından etkilenen ve onun eserlerini hala saklayan Orfea Tito Arıkan, uzun yıllar iş hayatından arta kalan zamanlarında evindeki atölyesinde ve farklı atölyelerde seramik çalışsa da 2017 yılında açtığı Atölye by Fea ile iş hayatından sıyrılıp sanatına yoğunlaştı. Yaklaşık bir yıldır yoğun olarak emek verdiği Ceramica by Fea koleksiyonunu, iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlülerin katıldığı davetle buluşturdu.

Banu Birkan

Can Marco, Orfea Tito, Cem Carlo Arıkan

Anıl Gürsoy, Habip Arıkan, Ozan Balaban

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.