Diplomalarını aldılar

Bir özel okul, Ingiltere Baskonsoloslugu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Ünlü aileler çocuklarının mezuniyet coskusunu yasadı. .

Diplomalarını aldılar

SONER GÖMLEKSİZ

Tarabya İngiliz Okulları'nın 2022 Mezuniyet Töreni, İngiltere Başkonsolosluğunda gerçekleşti. Horizon Grup Tarabya İngiliz Okulları'nın kurucusu Mehmet Gültekin ve eşi Emel Gültekin'in ev sahipliğinde gerçekleşen mezuniyet törenine İngiltere Başkonsolosu Kenan Poelo da katıldı. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu Alpay'ın üstlendiği törende, gayda sanatçısının müziği ile konsolosluğun bahçesine çıkan mezunlar ailelerini çiçekler vererek karşıladı. İngiltere Başkonsolosu Kenan Poele gençlere "Benim evim sizin eviniz, hoşgeldiniz" dedi. Konuşmasının ardından Poele törenle kendisine taktim edilen İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu Wessex Dükü Prens Edward'ın mezunlar için kaleme aldığı mektubu bizzat okudu. Ardından sahneye çıkan Mehmet Gültekin mezunları tebrik etti.


Nazlı Kulaberoğlu, Zeynep Mutlu

Cüneyt, Eren, Rosella Karabacak

Devrim-Fehmi, Su Zorlu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.