D&R'dan Bodrum'a iki yeni mağaza

D&R, Bodrum’daki kültür sanat noktalarına yenilerini ekleyip Bodrum Shop&Go Alısveris Merkezi ve Anthaven’de magaza açtı.

D&R'dan Bodrum'a iki yeni mağaza

Büyüme grafi ğini Türkiye'nin farklı şehirlerinde açtığı yeni mağazaları ile sürdüren D&R, Bodrum'daki kültür sanat noktalarına yenilerini ekledi. Bodrum Shop&Go Alışveriş Merkezi ve Anthaven'de açılan D&R mağazaları, kitap, elektronik, oyuncak ve seyahat ürünleri ağırlıklı olmak üzere, ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri pek çok ürünü bir arada sunuyor. D&R Genel Müdürü Mustafa Altındağ'ın açılışlarını gerçekleştirdiği Bodrum'daki yeni D&R mağazaları, tüm misafi rlerini kültür, sanat ve eğlence dünyasının zenginliklerini daha sık, daha kolay ve daha nitelikli bir şekilde keşfetmeye teşvik ediyor. D&R'ın Anthaven mağazası, ressam Devrim Erbil'in çocuk kitabı 'Sanat Ülkesi'nin açılışa özel lansmanına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Erbil, minik ressam adaylarıyla atölye çalışması da gerçekleştirdi.

Mustafa Altındag, Serhat

Uğur Batı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.