House Beautiful'dan yaratıcılık akademisi

Özel hazırlanan House Beautiful Yaratıcılık Akademisi video serileri, mekan tasarımına ilişkin bütünsel bakış açılarını aktarırken, malzeme seçimine dair ipuçları da veriyor.

House Beautiful'dan yaratıcılık akademisi

Evinizde ya da işyerinizde değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, çevrenizdeki ürün ve koleksiyon çeşitliliği içerisinde kendinizi daha donanımlı hissedeceğiniz bir önerimiz var: House Beautiful Yaratıcılık Akademisi videoları. Bu videolar, iç mimar ve mimarların projeleri üzerinden mekan tasarımlarına farklı açılardan bakmanızı sağlayacak. Yaratıcılık Akademisi'nin temmuz ayı videolarında Yıldız Entegre sponsorluğunda parke ve kapı uygulamaları; Jotun sponsorluğunda ise boya kategorileri anlatılacak. Mimark Mimarlık kurucularından Mimar Kaan Kutsal Alkan ve No3 Mimarlık Kurucusu İç Mimar Efe Urgunlu parke ve kapı seçimine mimari bütünlük açısından nasıl yaklaşmak gerektiğine değinecek.

Efe Urgunlu

Kaan Kutsal Alkan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.