Fark yaratacak

Fark yaratacak

ŞERİF ERCAN

Antalya'nın yükselen yıldızı Fenix Center projesi, alanının güçlü markalarıyla 3 yeni anlasmaya imza attı. Dünyaca ünlü Swissotel Living, Akdeniz'deki ilk rezidans yatırımını Konyaaltı Plajı'nın yanı basındaki Fenix Center'da hayata geçiriyor. Her yıl 7 milyon turistin geçis güzergahında yer alan Fenix Center'da lüks markaların karmasından olusan 'Fashion Mall'un isletmesini de global çapta hizmet veren öncü ticari gayrimenkul sirketlerinden Fiba Commercial Properties üstlendi. Projenin en üst katında konumlanan terasta ise Mehmet Gürs ve Cihan Çetinkaya ile heyecan verici yeni restoran projesi yer alacak.

EĞİTİME DESTEĞE DAVET EDİYOR
159 yıldır, 'egitimde fırsat esitligi' misyonuyla annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ögrencilere ücretsiz 8 yıllık kolej düzeyinde egitim imkanı saglayan Darüssafaka Cemiyeti, Kurban Bayramı'nda hayırseverleri destege davet ediyor. Türkiye'nin egitim alanındaki ilk sivil toplum kurulusu olan Darüssafaka, desteklerle yüzlerce çocugun gelecegini aydınlatıyor.

MICHELIN ÖDÜLÜ ALDI
Yeme içme sektörünün dünyadaki en büyük otoritesi olarak tanınan Michelin, geçtigimiz yıl Miami'de açılan El Turco'yu, 'Bib Gourmand' ödülüne layık gördü ve girilmesi çok zor olan Michelin restoran rehberine ekledi. Nurdan Gür Yüzbasıoglu ve Gökhan Yüzbasıoglu'nun sahibi oldugu El Turco, sundugu modern Türk-Osmanlı mutfagı mönüsüyle bu ödüle layık görüldü. El Turco'nun kurucu ortagı Nurdan Gür Yüzbasıoglu, "Michelin tarafından degerlendirilip ödüllendirilmesi bizi hem gururlandırdı hem de motive etti" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.