Ünlü Rus şeften imza yemekler

Dünyanın en ünlü Rus sefl erinden Michelin yıldızlı Anatoly Kazakov, geçen hafta bir otelin misafi r sefi olarak Bodrum’a geldi.

Ünlü Rus şeften imza yemekler

ERSİN AL

Anatoly Kazakov, Be Premium Bodrum içinde yer alan Notias Restaurant'ta imza lezzetlerini konuklarla buluşturmaya başladı. Cemiyet ve sanat dünyasından birçok ismin yanı sıra, ünlü Türk şefl er Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya da Kazakov'un mönüsünü deneyimlemek için Bodrum'daydı. Dünya mutfağına tutkuları ve özgünlükleriyle yön vermiş Michelin yıldızlı şefl eri yaz boyunca misafi rleri ile buluşturmaya devam edecek olan otelin ilk konuk şefi nin yemekleri büyük beğeni topladı. Anatoly Kazakov'nun muhteşem mönüsü, 1 Ağustos tarihine kadar misafi rlerin beğenisine sunulurken, 1 Ağustos'tan itibaren İtalya'dan iki Michelin yıldızlı Anthony Genovese, 15 Ağustos'ta Almanya'dan üç Michelin yıldızlı Thomas Bühner ve eylül ayında da Japonya'dan bir yıldızlı Yoji Tokuyoshi, Notias Restaurant'ta mönülerini misafi rlerin beğenisine sunacak.

Ebru Akel

Memet Özer, Somer Sivrioğlu, Gökmen Sözen, Mehmet Yalçınkaya, Veli Bayraktar, Volkan Gökay

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.