Müdavimlerini oluşturdu

Müdavimlerini oluşturdu

ŞERİF ERCAN

Bir yıl önce kapılarını açan Ferida Brasserie, kısa süre içinde müdavimlerini oluşturdu. İstanbul'un yeni buluşma noktası tarihi Fişekhane'de konumlanan Ferida'nın müdavim oranı toplam misafirler içerisinde yüzde 70'lik bölümü oluşturuyor. Ferida Brasserie kurucularından Orhan Özbayrak, Şef Murat Bozok'un enfes tabakları ve üst düzey servisiyle Türkiye'de Brasserie kavramını değiştirdiklerini söyledi. Özbayrak, "Kısa sürede Ferida müdavimleri oluştu. Yeni tatları deneyimlemek müdavimlerimiz için ayrı bir keyif haline geldi" dedi.

Orhan Özbayrak

D&R'DA KİTAPLARINI İMZALADILAR
Profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç ile gezgin, seyahat, sanat ve tarih yazarı Serda Büyükkoyuncu, tarih ve mitoloji meraklıları ile D&R İstinyePark'taki imza gününde bir araya geldi. Yoğun ilgi gören etkinlikte ikili, Tonguç'un 'İstanbul'un 100 Mücevheri', Büyükkoyuncu'nun 'Antik Yunan Mitolojisi Tanrıların Aşk Hayatı' kitaplarını imzaladı. Tonguç ve Büyükkoyuncu, imza gününde okurlarıyla bol bol fotoğraf çektirip İstanbul, tarih ve mitoloji üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Mesut Yar, Fatoş-Mustafa Güneri, Serkan Çağrı

KAMELYADA BULUŞTULAR
Bodrum'da birçok ünlü ismin mutfak dekorasyonunu üstlenen Bodrum Mutfak Mobilya, ünlü isimleri kamelyada düzenlenen özel bir kokteylde ağırladı. Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri'nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılanlar arasında, Türkiye'nin en önemli klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve ünlü sunucu Mesut Yar da vardı. 'Hayat dostlarla güzel' mottosuyla bilinen Mustafa Güneri, yakın çevresiyle keyifli dakikalar yaşadı.

Ümit Karalar, Heli Aksoy, Houra Siena Nezhad

GÜZELLİK TÜYOLARI VERDİ
Geçen hafta İstanbul'da yeni bir güzellik merkezi açıldı. Porta Vadi'deki Heli Beauty adlı merkezin açılışına, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler de katıldı. Merkezin sahibi Heli Aksoy, açılışa katılan konuklarına, güzellik ve estetik alanındaki yenilikleri anlatıp özel tüyolar verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.