Burcu Hanif'in Makyaj Güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Burcu Hanif ile Bebek’teki ünlü make-up sanatçısı Nigar Kocaağa’nın stüdyosunda buluşarak makyajını görüntüledik. Hanif’in makyaj çantasını da araladık.

Burcu Hanif'in Makyaj Güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Koray IŞIK

Cemiyet hayatının doğallığı beğendiğimiz isimlerinden biri olan Burcu Hanif için makyaj; olabildiğince sade olmalı ve onu başka birine dönüştürmemeli. Burcu Hanım ile uzun yıllardır gittiği make-up sanatçısı Nigar Kocaağa'nın stüdyosunda buluşarak makyajını mercek altına aldık ve makyaj çantasının vazgeçilmez ürünlerini konuştuk. Burcu Hanım genellikle zor beğendiği için karar kıldığı markalara uzun yıllar sadık kaldığını ve değiştirmediğini söylüyor ve bu yüzden bazı ürünlerden yedekli olarak alıyormuş.

PEMBE TONLARINI SEVİYOR

"Ten makyajında alt baz olarak pudra kullanıyorum. Pudram Shiseido. Pudranın üzerine yanaklarıma uçuk pembe tonlarında allık sürüyorum. The Balm Downboy serisinin pembe tonu yaz aylarında çok sağlıklı ve fresh bir görünüm veriyor. Kış aylarında ise şeftali tonları ve Nars Orgasm allık kullanıyorum. Fondöten nadiren kullanıyorum ve ince dokusu, kalıcılığı dolayısıyla da Estee Lauder Double Wear uzun yıllardır favorim."

BOLCA MASKARA KULLANIYOR

"Göz makyajında gündüz ise sadece kalem ve doğal tonlarda maskara yeterli oluyor. Gece makyajında ise far ve bolca maskara tercih ediyorum. Göz kalemi tercihim Guerlain, far tercihim ise Dior ve Armani. Renk paletlerini çok beğenerek kullanıyorum."

DUDAKLARDA DOGAL TONLAR

"Dudak makyajında her zaman doğal görünümden yanayım; gece ve gündüz makyajında da. Ruj kullanmayı çok fazla sevmem, kullanacaksam da Tom Ford Vanilla Suede tonunu tercih ediyorum. Dudak kalemi olarak da Sisley Phyto Lip Twist favorim.

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:

''Burcu Hanif, makyajda doğal görünümü sevdiği için ben de doğal bir baz kullanıyorum. Kahverengi bir kalem ile kirpik diplerini belirginleştiriyorum ve natürek duracak şekilde maskara uygulaması yapıyorum. Pembe allık ile elmacık kemiklerini belirginleştiriyorum. Dudaklarında ruj sevmediği için pembe tonlarında bir baz sürerek dudak kalemi ile hafif renk veriyprum. Özel günlerde gözlerine 'Smokey eyes' makyajı yapıyoruz.''

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.