Pınar Hotiç'in Makyaj güncesi

Pınar Hotiç makyajda doğallığı seven ünlü isimlerden biri. Hotiç ile Akatlar’daki kuaförü Seyit Karakaş’ta bir araya gelerek makyajını mercek altına aldık.

Pınar Hotiç'in Makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Koray IŞIK

Beğendiğimiz isimlerden biri olan, Communique reklam ajansı sahibi, marka danışmanı Pınar Hotiç, makyaj yapmayı sevdiğini ama makyaj kadar cildinin bakımına ve temizliğine önem verdiğini söylüyor. Pınar Hanım doğal, aydınlık ve fresh ten makyajını beğeniyor ve olmazsa olmaz makyaj malzemesi ise ruj. "Dudağımda ruj ya da parlatıcı olmadan dışarıya çıkmam" diyen Hotiç, günlük makyajında doğal dudak tonlarını, gece makyajında ise kırmızıyı tercih ettiğini söylüyor. Pınar Hanım ile kuaföründe buluşarak hem makyajını görüntüledik hem de kullandığı makyaj ürünlerini öğrendik.

FRESH TEN GÖRÜNÜMÜ SEVİYOR

"Ten makyajında mutlaka BB Cream ya da çok hafif fondöten uygularım. Fondöten genellikle kış aylarında sürüyorum, bu aylarda ise güneş korumalı baz ya da BB Cream kullanıyorum. Mac Strobe Cream Hydratant Lumineux'i her zaman kullanırım. Highlighter çok kullanıyorum ve favorim de Kevyn Aucoin The Neo Highlighter. Allık olarak da krem allık IQ Beauty Creme Blush Face Glow kullanıyorum."

GÖZ MAKYAJI ÖNEMLİ

"Göz makyajı, makyajda en önem verdiğim konu. Gözlerime vurgu yapmayı çok seviyorum. Gündüz ise göz kalemi ve maskara yeterli oluyor; gece makyajında ise kahve, bakır tonu farlarla gölgeler yapar ve bol maskara uygularım. By Terry Ombre Blackstar Cream göz farı favori ürünüm. Maskara olarak da Mac Opulash kullanıyorum."

RUJ OLMADAN ASLA!

"Dudaklarıma ruj ya da parlatıcı sürmeden asla dışarıya çıkmam. Gün içinde doğal pembe, dudak tonu rujları tercih ediyorum. Gece dışarıya çıktığımda ise mutlaka kırmızı ruj sürerim ve kırmızı tonlarını çok beğenirim. Make Up Forever ve Mac rujları favorim."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
''Pınar Hotiç, makyajda her zaman taze ve sağlıklı görünümü tercih ediyor. Cildine gündüz makyajında mutlaka BB Cream ya da kendi ten renginde hafif bir fondöten sürüyorum. Kirpik diplerine siyah göz kalemi çekerek bronz, bakır tonu farlarla gölgelendirme yapıyorum. Allıkta elmacık kemiklerinde pembe tonlarını uyguluyorum. Dudaklarında açık pembe tonları tercih ediyor ve sağlıklı görünümü tercih ediyor.''

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.