Fulya Gündoğdu'nun makyaj güncesi

Fulya Gündoğdu ile ünlü make-up sanatçısı Serhat Şen’in stüdyosunda buluşarak makyajını mercek altına aldık ve makyaj çantasındaki ürünlerin neler olduğunu öğrendik.

Fulya Gündoğdu'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Koray IŞIK

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Fulya Gündoğdu için makyaj, güne güzel ve pozitif başlamayı ifade ediyor. Var ama yok gibi görünen doğal makyajlardan hoşlandığını söyleyen Fulya Hanım için, günlük makyajında pembe tonlarında allık, maskara ve dudak parlatıcısı yeterli oluyormuş. Gündoğdu ile ünlü makeup sanatçısı Serhat Şen'in stüdyosunda buluşarak makyajını görüntüledik ve makyaj çantasını araladık. Fulya Hanım'ın uzun yıllardır kullandığı ürünün La Prairie'nin dudak nemlendiricisi olduğunu öğrendik.

YAZ AYLARINDA PEMBE TONU KULLANIYOR
"Tenime genellikle fondöten yerine BB Cream kullanıyorum. Nars Velvet Matte Skin Tint favori ürünüm. Allık olarak da yaz aylarında pembe tonları, kış aylarında bronz ve şeftali tonlarını tercih ediyorum. Nars Orgasm allık kullanıyorum. Highlighter olarak Guerlain ve Dior ürünlerini beğeniyorum."

EN ÇOK RUJ SATIN ALIYOR
"En çok sevdiğim makyaj malzemesi ruj, çok fazla rujum var. Günlük hayatımda şeftali ve nude tonlarını çok seviyorum. Kış aylarında Tom Ford'un bordo ve kırmızı tonlarını seviyorum. Chanel ve Dior markalarının açık renkleri de favorim."

KAHVE TONLARINI SEVİYOR
"Ten rengi far ve maskara günlük makyajımda yeterli oluyor. Gece makyaj yaptığım zaman eyeliner ve kalem kullanıyorum. Göz kalemi ve far için kahve, bronz, bakır tonlarını tercih ediyorum. Göz kalemim ve maskaram Mac, farım da Urban Decay. Kaşlarımı da Kiko Milano'nun kaş kalemi ile boyuyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Bugün Fulya Gündoğdu'ya yaz makyajı yaptım, hafif bronz tonlarda. Kirpik diplerini doldurarark, kahve ve bakır tonlarında far uygulayarak gözlerini belirginleştirdim. Kemikli bir yüz yapısı var ve altın orantıya çok uygun. Elmacık kemiklerini ortaya çıkarttığımız doğal bir ten makyajı ve yine makyajını bütünleyen şeftali tonlarında dudak makyajı yaptım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.