Revitalash Cosmetics Türkiye'de

2006 yılında Dr. Michael Brinkenhoff tarafından California'da temelleri atılan ve kısa sürede ünü tüm dünyaya yayılan kaş, kirpik ve saç bakım ürünleri markası Revitalash Cosmetics artık Türkiye'de..

Revitalash Cosmetics Türkiye'de

Kanserle mücadele eden eşinin kendisini güzel hissetmesi için güçsüzleşen kirpiklerine çare arayan Dr. Brinkenhoff'ın hazırladığı formüller bugün 71 ülkede satılıyor. Revitalash'in tüm ürünlerinden elde edilen gelirin bir bölümü yıl boyunca "meme kanseri farkındalığını artırma amaçlı araştırma ve geliştirme" konusunda kullanılıyor.


REVITALASH ADVANCED EYELASH SERUM
(Kirpik Bakım Serumu)

Göz hekimleri tarafından geliştirilen ve dermatologlar tarafından kontrolden geçirilen formüllerle hazırlanan Revitalash Kirpik Bakım Serumu, çığır açan teknolojisi ile kirpiklerinizde doğal lifting etkisi yaparak 17 dereceye varan oranda doğal kıvrım sağlar.
İçeriğindeki yüksek etkili BioPeptin kompleksi (peptit, biyotin, lipit ve pantenol bakımından zengin yeşil çay özü içeren tescilli teknolojisi) ve bitki kökenli maddeler kirpiklerin neme doyarak yumuşak, gösterişli ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
Formülündeki Gingseng ve Swertia Japonica Bitkisi özleri yoğun antioksidan ve B vitaminiyle kirpikleri koruyup canlandırır. Etkin bileşenlerden oluşan serum, kirpikleri gündelik saldırılardan korur, kırılganlık ile kopmalara karşı yumuşatır.
Ürünle ilgili 6 haftalık bağımsız tüketici çalışması anket sonuçlarına göre ürünü kullanan katılımcıların %98'inde kirpik görünümünde gelişme, daha sağlıklı ve daha güçlü kirpikler saptandı.


REVITABROW ADVANCED EYEBROW SERUM
(Kaş Bakım Serumu)

Doktorlar tarafından geliştirilen, ödüllü ve satış rekorları kıran Revitabrow Kaş Bakım Serumu, kaş yaşlanmasının ve stresin görsel belirtilerine yöneliktir. İçeriğinde bulunan yüksek etkili BioPeptin Kompleksi ve bitki kaynaklı maddeler kaşları neme karşı doyurur, kaşların yumuşak, gösterişli ve sağlıklı görünmelerini sağlar.

Bu özel karışım, seyrek ya da cansız görünen doğal kaşların güzelliğini zenginleştirirken onları kolay kontrol edilebilir hale getirir ve yumuşak kadifemsi kaşlar yaratır.

Dünyaca ünlü markanın kirpik ve kaş serumunun yanısıra saç kalınlaştırıcı 'Thickening Shampoo' şampuanı, 'Thickening Conditioner' saç kalınlaştırıcı bakım kremi ve saç güçlendirici 'Volume Enchancing Foam' saç köpüğü de bulunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.