Paris’in eşsiz ışıltısını makyajına ekle

Kusursuz bir makyaj, her zaman modumuzu değiştiren en etkili gücümüz. Bu nedenle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde de bakımlı olmayı ve makyajımızı ihmal etmemeliyiz.

Paris’in eşsiz ışıltısını makyajına ekle

Peki, güne başlarken tamamen farklı ve iddialı görünmeye ne dersin? Eğer cevabın evetse sana aşk ve ihtirasın şehri Paris'in cazibeli sokaklarında hayat bulan Alix Avien Paris ürünleriyle karşı konulmaz bir makyaj önerisiyle geliyoruz. Paris'in ışıltısını gün boyu hissettirmek için makyaj adımlarımızı takip et. Unutma, Alix Avien'de nasıl göründüğün değil, nasıl hissettiğin ve nasıl yaşadığın da önemli.

Magnetic Öpücükler! -Ruj
Bu baharda çarpıcı bir öpücüğe hazır mısın? Her dönemin odak noktası olan dudaklar, bu sezonda da sıcak tonlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Çarpıcılığının yanında gün boyu kalıcı etkisi ve kusursuz yapısı ile Alix Avien rujlarını çok seveceksin. Sezona damga vuran Alix Avien özel seri Magnetic Red Lipstick'te, magnetic ve mıknatıs etkisi güçlerini birleştiriyor! Kırmızının kışkırtıcı tonlarının, yoğun nemlendirici ve kusursuz yapısı ile dudaklarında mıknatıs etkisini keşfet…

Durma, Dokun! -Ojeler
Hayata çarpıcı bir dokunuş sunan iddialı ve kusursuz ojeler, küçük dokunuşları arzu nesnesi haline getiriyor. Modanın kalbi Paris'in en gösterişli renklerinden ilham alınarak hazırlanmış Alix Avien ojelerinin mükemmel renk koleksiyonu, gün boyu kalıcılığı ve kusursuz dokunuşu ile güçlerini birleştirerek her mevsimin favorisi oluyor. Mevsimin çiçeksi etkisi, Alix Avien Paris'in bahar tonlarıyla birleştiğinde; her dokunuş şimdi daha anlamlı ve daha cezbedici. Nail Lacquer'in baharın sıcaklığını yansıtan 45 numaralı renginin iç kamaştırıcı etkisiyle dokunduğun her yerde çiçek açsın!

Bahara Yakışır Öpücükler -Glossy Ruj
Baharın sıcak dokunuşlarında, doğal dudak tonlarından vazgeçemeyenler için Alix Avien Glossy Lipstick 102 numara, nude renginin sıcaklığını, saf ve kusursuz bir dokunuş ile birleştiriyor. Doğal bir makyaj stilinin vazgeçilmezi olan nude tonuyla Glossy Liptick 102, yumuşak dokusu ve gün boyu kalıcılık özelliğiyle hayallerinin ötesine hitap ediyor. Yaz ve kış demeden her mevsime uyum sağlayan bahar renginin parlak enerjisinde kendini bulacaksın.
Alix Avien rujları ile şimdi sıra, buselerinin büyüsünde!

Kirpiklerin Dansı! -Maskara
Kirpiklerin, kıymetli hazinen. Bakışlarına çarpıcı bir dokunuş getiren kirpik makyajı, her mevsimin gözdesi. Özellikle kirpiklerde eşit dağılım ve kusursuz etki, çarpıcı bir dokunuşun mimarı olan Alix Avien'de hayat buluyor. Alix Avien'in 3 IN 1 Maskarası ile en küçük kirpiklerin bile hayat bulurken; ekstra siyahlık ve hak ettiği hacmi kazanıyor. Zenginleştirilmiş yağlar ile besleyici formüle sahip 3 IN 1 Maskara, sıra dışı bir deneyime seni çağırıyor. Sahne hazırlansın, sırada kirpiklerin dansı var!

Çiçeksi Bir Ten! -Fondöten
Hangi mevsimde olursak olalım, etkileyici makyajın sırrı kusursuz bir ten makyajında saklı… Bahar aylarında güneşin yüzünü sıklıkla göstermeye başlaması ile cildini güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan fondöten çeşitleri oldukça önemli. Alix Avien'in Anti Aging Fondötenleri, 15 SPF formülü ile güneşin zararlı ışınlarına karşın cildinin koruma bariyerini oluşturuyor. Gün boyu kalıcı etkisi ile ten makyajında konforu vadeden Anti-Aging Fondöten, içerisindeki E vitamini ile yoğun nemlendirici etkisinin yanında; kaşmir ekstratları ve anti-aging formülü ile cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Baharın sıcak tonlarına da çiçeksi bir ten yakışır!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.