İçtikçe bronzlaşın!

Güneşten korunurken aynı zamanda doğal ve sağlıklı bronzlaşmak isteyenlere müjde!

İçtikçe bronzlaşın!

Yaz döneminin olmazsa olmazı kalıcı bronzluk için çok sayıda alternatif yöntem mevcut. Ancak güneşle dost kalarak bronzlaşabilmek çok önemli. TeaShop şimdi de bir ilke daha imzasını atarak; güneşlenirken hem keyifle içilecek hem de eşsiz tadıyla damaklarda iz bırakacak Tea for Sunbath ile yepyeni bir kalıcı bronzluk deneyimi sunuyor. Farklı formları, tatil hazırlıklarında güneşlenmenin vazgeçilmez eşlikçisi olarak şimdiden yerini aldı bile. Hem %100 pamuktan müslin poşet hem de Nespresso uyumlu kapsül formunda 30 saniyede kolayca hazırlanan Tea for Sunbath, ister sıcak ister soğuk çay olarak tüketilebiliyor.

Çok sayıda şifalı çayın harmanlanmasıyla hazırlanan çay dünyada bir ilk. Tea for Sunbath'ın bileşimindeki siyah çayda bulunan tanninler doğal bronzlaşmayı sağlarken, sağlıklı hayatın en büyük destekçisi antioksidan etkisi cildin doğal yapısının da korunmasına yardımcı oluyor. Portakalda yüksek oranda bulunan ve ciltte koruma özelliği taşıyan beta-karoten ise çaya ferahlık kazandırıyor. Bitkilerin zengin gücünden referansla hazırlanan ve içeriğindeki Rooibos'un antioksidan gücünün yanı sıra kas rahatlatıcı etkisi de bulunuyor. Bronzlaşırken, aynı zamanda rahatlama sağlayarak keyifli ve lezzetli vakit geçirmeyi garanti ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.