Uzman eli değmiş iki mucize ürün

Uzman eli değmiş iki mucize ürün

Yenilikçi ürünlerine her geçen gün yenilerini eklemek için Ar-Ge çalışmalarına hız kazandıran sektörün lider markası Sinoz'un uzmanları geniş araştırmalar sonucu iki mucize ürün daha geliştirdi.

SİNOZ LEKE SERUMU : Sinoz'un yeni geliştirdiği Sinoz Leke Serumu, içeriğindeki Alpha Arbutin, Meyan Kökü ekstresi ve özel drone teknolojisi ile elde edilmiş proteinler sayesinde lekelerin yoğunluğunu azaltmaya ve cilde daha aydınlık bir görünüm vermeye destek olur. Bu sayede güneş lekeleri, yaş almaya bağlı oluşan lekeler ve akne sonrası kalmış lekelerin görünümünü azaltarak cildinizin tek ton bir görünüm kazandırmasına destek olur. Formülündeki B3 Vitamini sayesinde ince kırışıklıkların oluşumunun önlenmesinde de etkili olan Sinoz Leke Serumu, yoğun nemlendirme sağlayan Hyalüronik Asit sayesinde cildinizi hızlıca nemlendirir. Yağlı bir his bırakmadan cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlar.

SİNOZ GÖZENEK SIKILAŞTIRICI SERUM: Sinoz'un aylar süren Ar-ge çalışmaları sonrası geliştirilen bir başka ürün ise Sinoz Gözenek Sıkılaştırıcı Serum. Cilt üzerindeki gözeneğin içinde biriken kir, yağ ve artıkların temizlenmesini sağladıktan sonra gözenekleri sıkılaştırır. Bu sayede, küçülen veya kapanan gözeneğin içerisinde kalan artıkların enflamasyona veya akneye yol açmasının önüne geçilir.

Sinoz uzmanlarının yeni geliştirdiği bu özel serum, içeriğindeki Niacinamide ve Zinc PCA sayesinde genişlemiş gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildin gözenekli görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Formülündeki Lactic Acid içeriği ile cilde daha pürüzsüz bir görünüm vermede etkili olan Sinoz Gözenek Sıkılaştırıcı Serum, gözeneklerin içinde günlük faktörlerden kaynaklanan artıkların birikmesini önlemeye destek olur. Hafif ve kolay emilen yapısı ile cildinizi hızlıca nemlendirir; yağlı bir his bırakmadan cilde bakım yapar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.