Cansu Dere, cilt güzelliğiyle ışıltı saçıyor!

Dermokozmetik sektöründeki 40 yılı aşkın deneyimi ve yenileme teknolojileriyle her cilt endişesine yönelik maksimum performans vadeden Neostrata, marka yüzü Cansu Dere’nin favori ürünlerini deneyimlediği kampanya filmini yayınladı.

Cansu Dere, cilt güzelliğiyle ışıltı saçıyor!

Cansu Dere'nin videoda kullandığı favori ürünü Skin Active serisinin 3'lü Etki Cilt Dolgunlaştırıcı Serum'u üç boyutlu çözüm sunarak cilt tonunu yeniliyor, cildi dolgunlaştırıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Yoğun Göz Çevresi Bakımı kremi içeriğindeki kafein ile göz çevresinin görünümünü geliştiriyor, dolgunlaştırıyor, nemlendiriyor ve canlandırıyor. Enlighten serisinden Aydınlatıcı Serum cilt tonunu eşitliyor ve cildi aydınlatıyor. Dere'nin vazgeçilmezi geniş spektrumlu Defend SPF 50 mineral güneş koruyucu, özel formülüyle cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyor. Mat bitişli ve hafif renkli krem cilt tonunu eşitlerken cildin nem bariyerini çevresel faktörlere karşı savunuyor ve güneş yanığı oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor.

Cansu Dere, cilt güzelliğiyle ışıltı saçıyor!

Kampanya filminde doğal görünümü ve cildinin güzelliğiyle ışıltı saçan Cansu Dere güvenilir ve gerçekçi çözümler sunan Neostrata ile iş birliğini "Neostrata'nın dermatoloji alanındaki 40 yıllık deneyimi ve öncü yenilikleri beni etkiledi. Güçlü formülleri, klinik çalışmaları ve her cilt endişesine yönelik sunduğu farklı çözümleri var. Arkasında durabildiğim bu kadar etkili cilt bakımını sunan premium bir marka ile çalıştığım için mutluyum." sözleriyle dile getirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.