Yüksek performanslı botanik yağlarla dolu Lonjevite

Botanik bitkilerin çoğu UV ışığına maruz kalarak, doğrudan güneş ışığında gelişebildikleri için yüksek antioksidan yararlara sahiptir. Bu nedenle, serbest radikaller ile yağlı, kuru, hassas ciltlerde görülen hiperpigmentasyon ve kırışıklıklara karşı en gü

Yüksek performanslı botanik yağlarla dolu Lonjevite

Burada önemli olan birinci sınıf botanik içerikler kullanıldığından, hiçbir potansiyel olarak zehirli madde, koruyucu veya petrol içeriği olmadığından emin olmaktır.

Her adımda sıfır karbon ayak izi hedefiyle…
Temiz güzellikte adı artık üst sıralara çıkan Lonjevite, gezegenimiz için büyük resme odaklanıyor. Marka, bir adım ileride, tamamen temiz üretim süreçlerini tercih ederek, etkileri aktif olarak deniyor ve azaltıyor. Ambalaj için geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir malzemeleri seçiyor ve her materyalinde sürdürülebilir malzemeler kullanıyor.

Serum, temizleyici ve dudak balmı formüllerinde nemli, dolgun ve genç bir görünümün anahtarı olan cildin doğal yağ bariyerini korumaya yardımcı botanik yağlardan ve bu yağların içindeki zengin bileşenlerden faydalanılıyor. Çok amaçlı ürünler oluşturmak için, özel, antioksidan aktivitesi yüksek, kompleks yağlarla çalışılıyor. Kullanılan 20 farklı botanikte zengin bileşenlerin en fazla ve yüksek konsantrasyonda olduğu yağlar üst düzey özenle seçiliyor.

İyileştiren, yenileyen ve onaran cilt bakımı

Antioxidant Rejuvenating Serum
İçerisindeki antioksidan, fitosteroller, omega 3, 6, 9 yağ asitleri ve vitaminlerce zengin 14 botanik aktif ile cildin nem ihtiyacını gidermeye ve çizgi bakımının yapılmasına yöneliktir. Kolajen ve elastin seviyelerini destekleyerek cilt elastikiyetini güçlendirir. Daha sıkı, daha ışıltılı ve daha genç bir cilt görünümünü destekler.

Essential Balancing Serum
Komedojenik olmayan bileşenleriyle cildi yatıştırmaya yardımcı olurken, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümünü destekler. Güçlü antienflamatuar etkileriyle tamanu, ölmez çiçek ve chamazulene içeren mavi papatya yağları ve omega yağ asitleri bakımından zengin, sebum dengeleyici jojoba, çörek otu ve üzüm çekirdeği yağları ile birlikte 11 botanik aktifin harmanlanması ile hazırlanmıştır.

Intensive Illuminating Serum
12 botanik aktifin bir araya gelmesi ile daha canlı ve parlak bir cilt görünümü için formüle edilmiştir. Cilt bariyerini güçlendirmeye, nem ihtiyacını gidermeye ve cildin uzun süre nemli kalmasına yardımcı olur. Transepidermal su kaybını (TEWL) azaltarak cildin hidrasyonunu ve bariyer bütünlüğünü geliştirir. Vitaminler, antioksidanlar ve temel minerallerin bir kombinasyonunu cildin derinliklerine aktararak cildi yumuşak, esnek ve ışıltılı bırakır. Normal ve kuru cilt tipleri için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Siyah Obsidiyen Gua Sha
Cildin genel sağlığını ve parlaklığını iyileştirmenin yanı sıra, uygulanın serumun etkisini artırmayı, kan dolaşımını hızlandırmayı, lenfatik drenajı teşvik ederek yüzdeki şişkinliği azaltmayı destekler. Siyah obsidiyen Gua Sha masaj yapmadan önce sıcak suda ısıtılarak uygulanır. Düzenli kullanımda yüzü şekillendirmeye ve kaldırmaya yardımcı olur. Siyah obsidiyen iyileştirme, koruma ve negatif enerjiyi absorbe etme özellikleri ile bilinir.

Lip Treat
Vegan Dudak Balmı

Zengin antioksidan içeriği ile Lip Treat dudakları kurumaya karşı korumaya, onarmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Dudakların uzun süre sağlıklı ve nemli kalmasını desteklemek için A, D ve E vitaminlerince zengin hindistan cevizi, yalancı iğde, nar çekirdeği gibi 8 botanik yağ içerir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.