Kıvanç Tatlıtuğ'dan sürpriz karar!

Şampiyon motosikletçi Sofuoğlu'nun acı ve başarılarla dolu hayatından etkilenen Kıvanç Tatlıtuğ, sporcunun hikayesini film yapıp başrolde kendi oynamak istiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sürpriz karar!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hedef büyüttü. Bugüne kadar canlandırdığı her rolde büyük başarı yakalayan Tatlıtuğ, bu kez yapımcı koltuğuna oturmak istiyor. Sinema sektöründe konuşulanlara göre; ünlü oyuncunun hedefi ise Kenan Sofuoğlu'nun hayat hikayesini beyaz perdeye taşımak. 4 kez dünya şampiyonu olan Milli sporcumuzun acı ve başarılarla dolu hayatı, Kıvanç Tatlıtuğ'u çok etkiledi. Kendisi de motosiklet sevdalısı olan ünlü oyuncu, bu hedefini eşi Başak Dizer ve yakın çevresiyle paylaştı.

KOSTÜM VE MEKANLAR EŞİNE EMANET

Kenan Sofuoğlu'nun hayatını derinlemesine araştıran Kıvanç Tatlıtuğ, filmin başrolünde de rol alıp Sofuoğlu'nu canlandırmak istiyor. Yakışıklı oyuncu, tüm detayları hazırlamadan önce Kenan Sofuoğlu ile bir araya gelecek. Kıvanç Tatlıtuğ'un filminin kostüm ve mekan gibi kısımları eşi Başak Dizer'e emanet olacak. Tatlıtuğ, Sofuoğlu ile anlaşırsa her zamanki gibi ağabeyleri ve babasından ticari konuda fikir alacak.

MOTOR TUTKUNU ÇİFT

Kıvanç Tatlıtuğ gibi 19 Şubat'ta Paris'te evlendiği Başak Dizer de motosiklet sevdalısı.Ünlü çift, sık sık yakışıklı oyuncunun Harley Davidson marka motoruyla sık sık İstanbul'a yakın yerlere gidiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.