Şeyma Subaşı ve Guido Senia tatile doymuyor!

Uzun süredir birlikte olan Şeyma Subaşı ve Guido Senia tatile doyamadı. Subaşı, sevgilisiyle birlikte Ibiza'da tatil yapıyor.

Şeyma Subaşı ve Guido Senia tatile doymuyor!

Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirlerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

"KIZINI BIRAKIP GİDEN ANNE OLURUM"
Melisa'nın okul döneminde sürekli yurt dışına giderek kızıyla ilgilenmediği konuşulan ve tepki toplayan Subaşı'nın kızı Melisa okula başladı. Şeyma Subaşı da kendisini sürekli olarak eleştirenlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kızının okuldan çıkmasını bekleyen Subaşı, o anları, "Merak etmeyin yakında yine kızını bırakıp giden anne olurum" notuyla yayınlamıştı.

Şeyma Subaşı, bugünlerde ise sevgilisi Guido Senia ile Ibiza'da tatil yapıyor.

Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı ile pozunu sosyal medya hesabından, "Yaz asla bitmez" notuyla yayınladı. Çiftin paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.