Kelly Brook: ''Ben tabağını salatayla dolduran kızlardan değilim''

Kelly Brook, corona virüs nedeniyle aylardır karantinada olan ve bu süreçte kilo alan isimlerden biri.

Kelly Brook: ''Ben tabağını salatayla dolduran kızlardan değilim''

Bir süredir radyo programında sunuculuk yapan Kelly Brook, corona virüs nedeniyle uygulanan karantinayı uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile geçirdi. Haftalardır evden yayın yapan Brook, kuralların rahatlaması ile birlikte, artık ofise gidip gelmeye başladı.

Karantinada kilo aldığını açıklayarak, bu durumdan herhangi bir endişe duymadığını belirten Kelly Brook, diyet programlarının kişiye yoksunluk hissi vermemesi gerektiğini söyledi. Yemek yemeyi de, pişirmeyi de sevdiğini söyleyen Brook, sözlerine: Son haftalarda birkaç kilo aldığımı görmek beni şaşırtmıyor. Birkaç kilo aldım, ama endişe etmiyorum. Benim bakış açıma göre, sürekli evde olmak alıştığım rutinin dışında bir durum. Buna uyum sağlamak zorundayım. Şikayet etmiyorum, sağlıklı bir insanım ayrıca Sevgilim, onunla oturup birlikte yemek yememi seviyor. Ben tabağını salatayla dolduran kızlardan değilim" diyerek devam etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.