Brad Pitt'in maske savunması!

Pek çok yıldız corona virüs salgınının etkisini sürdürdüğü bugünlerde maske takmanın yararlarından söz ediyor. Ancak Oscar’lı aktör Brad Pitt’in, henüz kimsenin salgından haberi yokken, geçen yıl bir konuşmasında maske savunması yaptığı ortaya çıktı.

Brad Pitt'in maske savunması!

56 yaşındaki Brad Pitt, Eylül 2019'da Japonya'nın başkenti Tokyo'ya Ad Astra filminin tanıtımı için gittiğinde seyircilerinin bazılarını maskeli görünce basın toplantısında şaşkınlığını dile getirdi.

"Arkalarda birilerinin maske taktığını gördüm. Buraya ilk geldiğimde havaalanında herkesin maske taktığını gördüm. Bunun biraz paranoyakça olduğunu düşündüm" diyen Pitt, "Sonra bunu soğuk aldığınlığı geçirenlerin başkalarını korumak için yaptığını anladım. Çok düşünceli bir hareket" ifadesini kullandı. Pitt ayrıca "Dünyanın geri kalanında biz bunu neden yapmıyoruz, bilmiyorum" diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.