Kocası boşanma davası açtı

Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu 'sözde eşi' Portekizli iş insanı Pedro de Noronha'nın, iş insanı Işık Keçeci ile flört ettiğini daha önce Şamdan Plus'ta okumuştunuz.

Kocası boşanma davası açtı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Neredeyse bütün yazı Işık Hanım'ın Bodrum'daki yazlığında geçiren, ardından İstanbul'daki evine gelen aşıkların birlikte çekilmiş ilk fotoğraflarını da yine bu köşede görmüştünüz. Bu arada benim gibi herkes; Işık Hanım'ın yıllar önce evlendiği Lübnan asıllı eşi Mustafa Aşur'dan boşandığını sanıyordu ama yanılmışız! Ayrı yaşasalar da meğer kağıt üzerinde halen evli gözüküyorlarmış. Üstelik, Pedro de Noronha ile ilişkisini öğrenen Mustafa Aşur, eşi Işık Hanım'a boşanma davası açmış.

İCRALIK OLMUŞTU
Bu davadan önce de Suzan Sabancı Dinçer, yalısında kiracı olan Işık Keçeci Aşur'u 6 aylık kirasını ödemediği için icraya vermişti. Hatta icra memurları Aşur'un evindeki -bazıları 25 bin Euro değerinde olan- 30 civarındaki lüks marka çantasını haczetmişti. Görünen o ki; Pedro de Noronha, Işık Hanım'a hiç iyi gelmemiş!!!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.