Kate Middleton'a sürpriz hediye

Prens Harry ve Prens William'ın arası yavaş da olsa düzeltmeye başladı. Bu konuda ilk adım da eşi Meghan Markle ve oğlu Archie ile birlikte ABD'ye yerleşen Prens Harry'den geldi.

Kate Middleton'a sürpriz hediye

Geçtiğimiz hafta Noel ve yeni yıl nedeniyle görüntülü konuşma yaptıkları haberleri basına yansıyan Prens William ile Prens Harry arasında beklenmedik bir gelişme daha yaşandığı iddia edildi.

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Prens Harry ve Meghan Markle, 9 Ocak'ta 39'uncu doğum gününü kutlayan, Prens William'ın eşi Kate Middleton'a beklenmedik bir jest yaptı.

Harry ile Meghan, ailesiyle birlikte Norfolk'taki konutlarında küçük bir kutlama yapan Middleton'a bir paket içinde hediye gönderdi.

Çiftin ABD'den Kate Middleton'a gönderdiği paketin içeriğini açıklamayan bir kaynak, US Magazine'e Cambridge Düşesi'nin paketi alınca dokunaklı anlar yaşadığını anlattı. Paketin içinde bir de kart olduğunu belirten kaynak, Kate Middleton'ın bu sürpriz karşısında çok şaşırdığını anlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.