''O gerçek bir yetenek, herkesin radarında''

Bugünlerde efsanevi dedektif Sherlock Holmes'un küçük kız kardeşi Enola Holmes olarak dijital platform üzerinden seyirci karşısına çıkan ve beğeni toplayan 16 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown'ın Hollywood'da fırtınalar estirmesi sürpriz değil.

''O gerçek bir yetenek, herkesin radarında''

Stranger Things dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu, yapımına da katkıda bulunduğu gizem filmi Enola Holmes'taki performansıyla Hollywood'un en iyi başrol oyucularından biri olmaya aday.

The Sun gazetesine göre, henüz 12 yaşındayken popüler bilim-kurgu dizisi Stranger Things'te rol alarak şöhret kazanan Brown, dizinin her bir bölümünden 275 bin sterlin kazandı. 13 yaşındayken dizideki rolüyle Emmy adayı oldu. Bugünlerde bir kez daha Sherlock'un küçük kız kardeşini canlandırmasıyla adından söz ettiriyor.

Hollywood yapımcılarının dikkatini çeken Enola Brown'ın olağanüstü yükselişi sürüyor.



Shogun Films'den yapımcı Jonathan Sothcott, Brown hakkında, "O gerçek bir yetenek, herkesin radarında. Yıldızı parlayacak" ifadesini kullandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.