Meghan Markle ve Prens Harry'den yeni video

Meghan Markle ve Prens Harry, 14 Şubat’ta ikinci çocuklarını beklediklerini duyurmalarından ve cuma günü Buckingham Sarayı tarafından Prens Harry'nin tüm onursal unvanlarını kaybettiğinin açıkanmasından bu yana ilk kez birlikte kamera karşısına çıktı.

Meghan Markle ve Prens Harry'den yeni video

Meghan Markle ve Prens Harry çifti, önceki gün yayınlanan bir Spotify canlı yayın etkinliğinde Archewell Audio podcast'lerini tanıtmak için 20 saniyelik bir video kaydetti.

İŞ ANLAŞMASI KIRILMA NOKTASI OLDU
Meghan ve Harry çifti geçen yıl müzik yayını deviyle bir anlaşma yaptıklarını açıklamıştı. İkilinin bu anlaşmasının, kamu hizmetinde olanların gerektirdiği tarafsızlıkla çeliştiği eleştirileri yapılmış, kraliyetle aralarında kırılmanın bu gibi ticari anlaşmalar olduğu öne sürülmüştü.

MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY'NİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

39 yaşındaki Meghan Markle ile 36 yaşındaki Prens Harry, kısa tanıtımda, güçlü sohbetler yürütmek için podcast'i kullandıklarını söyledi. Meghan Markle, "Belki duyulmayan sesleri duyurmamız ve insanların hikayelerini dinleyebilmemiz için Archwell Audio'yu oluşturduk" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.