İşte Prens Harry ve Meghan Markle'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Prens Harry ve Meghan Markle; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü planlarını, kar amacı gütmeyen çalışmalar ve yaratıcı faaliyetler yoluyla değişimi yönlendirmek için şefkatin gücünü açığa çıkarmayı amaçlayan bir hayır kurumu olarak tanımladıklarını yeni açtıkları

İşte Prens Harry ve Meghan Markle'ın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Sayfanın başlığında "Kadınlar Tanınmayı Hak Ediyor ve ayrıca Desteği" ifadeleri yer alıyor. Altındaysa "Dünyanın çalışanlar, liderler, eğitimciler, bakıcılar ve daha fazlası olarak her geçen gün daha fazla kadın istediğini biliyoruz. Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, hayatınızdaki ve toplumunuzdaki kadınlar için gerçek şefkat hareketlerinin temelini atalım" ifadeleri bulunuyor.

Sayfa ardından yerel doğumevlerine ve aşevlerine bağış yapmak gibi önerilerde bulunarak devam ediyor. Ayrıca kadınlara ait restoranlardan yemek siparişi vererek kadınlara ait işletmeleri desteklemeyi öneriyor.

Ailenin kadın üyeleriyle görüşmek ve onları corona virüs aşısı yaptırmaya teşvik etmek gibi daha basit öneriler de var. İnternet sitesi, "İşten aile bakımına kadar, çoğumuz şu anda çok fazla işi bir arada götürmeye çalışıyoruz" diye belirtiyor.

Ardından ekliyor: Sussex Dükü ve Düşesi, ay boyunca bu eylemlerin birçoğuna kendileri de katılıp bunları gerçekleştirecek ve her yerde ailelerin ve toplulukların adım adım şefkati açığa çıkarmak için bir araya gelmesini umuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.