Köpekbalıklarıyla yüzdü: Korkusuz güzel

Pandemi nedeniyle geçen yıl yurt dışı tatillerini askıya alan Eda Taşpınar, Ocak ayında kendini Meksika'ya atmıştı.

Köpekbalıklarıyla yüzdü: Korkusuz güzel

Bülent Cankurt'un haberine göre; Yaklaşık iki aydır dünyaca ünlü tatil beldesi Tulum'da güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Hal hatır sormak için önceki gün Eda Taşpınar'ı aradım. Önce Mexico City'ye gidip bir süre bir arkadaşında kaldığını ardından da Tulum'a geçtiğini söyleyip yaşadığı ilginç bir deneyimi de benimle paylaştı.

Eda Taşpınar, çok az kişinin cesaret edebildiği bir işe kalkışıp kafessiz dalış yaparak köpekbalıklarıyla yüzmüş. "24 senedir bröveli dalgıç hocasıyım ama böylesini hiç yaşamamıştım" diyen Taşpınar, önce çok heyecanlanmış ve korkmuş ama sonra kendini derin maviliklere bırakmış. "25 metre aşağıya indik, orası bambaşka bir dünya, hiçbir şey senin kontrolünde değil, tam bir teslimiyet… 16 köpekbalığıyla yarım saat boyunca burun burunaydım. Bunu yapabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Asla unutamayacağım bir deneyim oldu" diyen Eda Taşpınar, o anları ölümsüzleştiren fotoğraflarını da gönderdi. Cesaretine hayran kaldım doğrusu…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.