Kraliyet Ailesi'nden özür bekliyor

İngiliz basınına yansıyan iddialara göre Prens Harry, ailesinin karısı Meghan Markle'a davranışları nedeniyle ondan özür dilemesini istiyor.

Kraliyet Ailesi'nden özür bekliyor

Yıllardır İngiliz Kraliyet Ailesi'ni yakından takip eden uzmanlara göre Harry ile ağabeyi William ve babası Charles arasındaki tüm ilişkiler Oprah Winfrey röportajından sonra bugüne kadar olduğu en kötü seviyeye geriledi. Üstelik bu gerilimin geri dönüşünün de çok zor olduğu ifade ediliyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin son dönemde yaşadığı çalkantıları masaya yatıran uzmanlar US Weekly'ye yaptıkları açıklamada Prens Harry'nin, Kraliyet Ailesi'nin üyelerinden eşi Meghan Markle'a davranışları yüzünden bir özür beklediğini ileri sürdü.

Harry ile Meghan, Winfrey röportajında İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında yenilir yutulur cinsten olmayan iddialar ortaya atmıştı. Bu iddialardan biri de Meghan Markle'ın uğradığı ırkçılıkla ilgiliydi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.