Kanye West'in boşanma talepleri ortaya çıktı

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West cephesinden yeni haber var. Şubat ayında boşanma davası açan Kim Kardashian’a, Kanye West’ten ilk resmi yanıt geldi.

Kanye West'in boşanma talepleri ortaya çıktı

Kanye West'in 9 Nisan'da yaptığı mahkeme başvurusuna göre, 43 yaşındaki rap şarkıcısı, çocukları North, Saint, Chicago ve Psalm'ın 40 yaşındaki eşi Kim Kardashian ile ortak velayetini istiyor.

Reality show yıldızı ve girişimci Kardashian da West ile aynı görüşte. Zira Amerikalı yıldız da boşanma başvurusunda dört çocuğu için ortak velayet talebinde bulunmuştu.

Kanye West'in mahkemeye sunduğu taleplerinden bir diğeri de eşlerden her birinin kendilerine ait ödemelerini kendilerinin yapması ve birbirlerine eş nafakası ödememeleri gerektiği şeklinde. Bu, talepler de Kardashian'ın mahkemeye sunduğu beklentileriyle örtüşüyor.

Ayrılmalarının nedeni olarak "uzlaştırılamaz farklılıkları" gösteren Kanye West, ayrı ve paylaşılan mülklerin "yargılama veya uzlaşma sırasında kanıta göre" belirlenmesini istedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.