Karnaval online coşku gerçek

Adana’daki Portakal Çiçeği Karnavalı, pandemi nedeniyle bu yıl dijital olarak gerçekleşti ama coşkusu yine tüm şehri sardı.

Karnaval online coşku gerçek

Baharın gelişini neşe, dostluk, birlik ve kardeşlik temasıyla 2013 yılından bu yana kutlayan ve ülkemizin en büyük etkinliği unvanına sahip olan 'Nisan'da Adana'da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı' geçen hafta gerçekleşti. Pandemi önlemleri çerçevesinde bu yıl #KarnavalOnline adıyla dijital olarak düzenlenen karnaval, dijital alanda da Türkiye'nin en büyük etkinliği olmaya aday. Online karnaval için dolu dolu içerikler hazırlandı. Canlı yayınlarla da izleyicinin coşkusunu doruğa çıkaran karnavalda ödüllü yarışmalar ve çok eğlenceli etkinlikler yer aldı. Dokuzuncu kez gerçekleştirilen karnaval için bir açıklama yapan karnavalın fikir önderi ve Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, pandemi önlemlerinin devam ettiğini ve bu çerçevede karnavalın dijital olarak düzenlenmesi kararının alındığını belirterek, "Ünlü konuklar ve sanatçıların da katıldığı yayınlar ile yine herkese karnaval ruhunu yaşattık.

2022 karnavalı için şartların düzelmesiyle birlikte 'Muhteşem Dönüş' için şimdiden hazırlanıyoruz" dedi. Nisan'da Adana'da – Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın açılış töreni ve konser bu yıl pandemi koşullarından dolayı arabaların içerisinde izlendi. 'Arabalı Konser' etkinliğinde Çukurova Symphonic Project eşliğinde Zuhal Olcay, Yeni Türkü, Sena Şener ve Adamlar Grubu sahne aldı. AÜnlü balet Erhan Güzel'in performansı, Adana'lı sanatçılar Ezgi Pekel, Alper Arundar, Orçun Utlu ve Ahmet Kırmacı'nın Akustik Sahne'deki konserleri, Moda Tasarım Yarışması ve 'Portakallı Lezzetler Yarışması' da karnavala renk kattı. Online olmasına rağmen dolu dolu bir programa sahip olan 'Nisan'da Adana'da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı' bu yıl da Adana'yı ilgi odağı yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.