Oprah Winfrey röportaj sonrası ilk kez konuştu

Meghan Markle ve Prens Harry ile buluşan Oprah Winfrey, büyük ses getiren röportajının ardından açıklamalarda bulundu.

Oprah Winfrey röportaj sonrası ilk kez konuştu

Oprah Oprah, Meghan Markle'ın kraliyet ailesindeki deneyimleri hakkında ne kadar samimi olacağı konusunda öncesinde bir fikri olmadığını açıkça belirtti.

Oprah, Meghan'ın kraliyet ailesindeki deneyimleri hakkında ne kadar samimi olacağı konusunda öncesinde bir fikri olmadığını belirterek "Yarattığı ve yaratmaya devam ettiği etkinin ne olacağına dair hiçbir fikrim yoktu" dedi. "Ortak niyetimiz gerçeklerin yansıtılmasıydı" diyen ünlü sunucu "Hikayelerini anlatabilmek ve olabildiğince gerçekçi olmalarına izin verecek bir röportaj olmasını istediler" ifadelerini kullandı ve Meghan'ın Archie'ye hamileyken, kraliyet ailesinde doğacak çocuklarının ten rengiyle ilgili endişelerini dile getirmesine özellikle şaşırdığını açıkladı.

Oprah şu sözleri dile getirdi: "Bunun bu kadar güçlü bir röportaj olmasının nedeni her şeyin açık, savunmasız, dürüst olma konusunda istekli olmalarından dolayıydı" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.