Meghan Markle eşi Prens Harry'le birlikte Londra'ya gidiyor

Önce mart ayında Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda söyledikleri, sonra Prens Philip'in cenazesine Prens Harry'nin katılmasıyla yaşananlar...

Meghan Markle eşi Prens Harry'le birlikte Londra'ya gidiyor

Ardından Meghan Markle'ın The Bench adlı kitabı ve son olarak da kısa bir süre önce dünyaya gelen bebekleri... Aileden ayrılıp ABD'ye taşınmalarına rağmen bazen yaptıklarıyla bazen de sözleriyle hep gündemde kalıyor çift. Şimdi de Meghan Markle, yakın bir gelecekte kocası Prens Harry ile birlikte Londra'ya gideceği iddia edildi.

Prens William ile Prens Harry'nin annesi Prenses Diana'nın doğum günü nedeniyle 1 Temmuz'da Londra'da bir anıt heykel açılışı gerçekleştirilecek. Bu törene Prens William ve eşi Kate Middleton kesin olarak katılıyor. Prens Harry ile ilgili olarak konuşulan ise açılışa yalnız başına geleceğiydi.
Fakat ABD'de yayın yapan bazı internet sitelerine göre Meghan Markle eşi Prens Harry'yi o törende yalnız bırakmayacak. Yani Markle da anıtın açılışı için Londra'ya gidecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.