Meghan Markle ve Prens Harry'den kesin karar!

Kraliyet görevlerini bıraktıktan sonra ABD’ye yerleşen Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin Prenses Diana için bile olsa İngiltere’ye gitmeyeceği öne sürüldü.

Meghan Markle ve Prens Harry'den kesin karar!

Prens Harry, kraliyetten ayrıldıktan sonra, büyükbabası Prens Philip'in cenazesi ve annesi Prenses Diana'nın heykelinin açılışı için İngiltere'ye dönmüştü.

ET'ye konuşan kaynaklar, bu hafta Londra'daki Kensington Sarayı'nda yapılacak olan Prenses Diana'yı anma etkinliğine çiftin katılmayacağını bildirdi.

Prens William'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, aslında temmuz ayında Prenses Diana'nın heykelinin açılışı ile birlikte yapılacaktı. Ancak corona virüs kısıtlamaları nedeniyle etkinlik ertelendi.

Meghan Markle ve Prens Harry çiftine yakın kaynaklar, ikilinin özel anma törenine katılmak üzere İngiltere'de bulunmayacaklarını ileri sürdü. Etkinliğe Diana'nın yakın arkadaşı olan ünlü sanatçı Elton John ile Spencer Ailesi (Diana'nın ailesi) ve heykelin yapımına finansal katkı sağlayan bağışçıların katılması bekleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.