Kitabını imzaladı

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, dün Los Angeles’ta yeni çıkan kitabını imzaladı.

Kitabını imzaladı

Bir kitapçıda hayranlarının karşısına çıkan 46 yaşındaki Oscar'lı yıldız, imza günü çıkışında, kendisini dışarıda bekleyen hayranlarını da kırmayarak imza verdi.

Angelina Jolie, kısa süre önce insan hakları avukatı Geraldine Van Bueren ile 'Know Your Rights and Claim Them' (Haklarınızı Bilin ve Arkasında Durun) adlı kitabı yazmıştı.

Kitap, ve çocuklara adaletsizliklere karşı güvenli bir şekilde meydan okuma bilgisini vermeyi amaçlıyor.

Jolie, Reuters'a verdiği röportajda, "Pek çok çocuk dünyada risk altında ve biz yeterince bir şey yapmıyoruz. Bunlar, onları sağlıklı, dengeli, güvenli ve istikrarlı yetişkinler yapacak şeylere göre yıllar önce karar verilmiş hakları" demişti.

"Bu hakları engellemek için çok zaman harcadık" diyen Jolie, "Bu yüzden, bu kitap çocukların 'bunlar sizin haklarınız, bunlar ülkenize ve koşullara bağlı olarak hakların ne kadar uzağında olduğunuzu görmek için sorgulamanız gereken şeyler'i içeriyor. Bu haklara erişmek için engellerinizin neler olduğunu sizden önce gelen ve mücadele eden diğerlerini, mücadele etme yollarını gösteriyor" şeklinde konuşmuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.