Paulina Parizkova: "Onun bana olan ilgisini 'aşk' olarak yorumladım

90'lı yılların en ünlü modellerinden biri olan Paulina Parizkova, 2019'da kaybettiği şarkıcı eşi Ric Ocasek ile geçirdiği evliliğinin bilinmeyenlerini anlattı.

Paulina Parizkova: "Onun bana olan ilgisini 'aşk' olarak yorumladım

Amanda De Cadenet'nin podcast yayınına konuk olan 56 yaşındaki Çek model, Ocasek'in gençlik yıllarını hapishaneye çevirdiğini söyledi.

"SAPLANTIYI AŞKLA KARIŞTIRDIM"
Porizkova, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Onun bana olan ilgisini 'aşk' olarak yorumladım. Oysa sanırım daha çok 'saplantıydı'. Bana takıntılıydı ve ben bunu aşk sandım. Benim herhangi bir şey yapmamı istemiyordu, hiçbir yere gitmemi istemiyordu. Sadece onun çevresinde olmamı istiyordu. Ve ben bunu aşk ile karıştırdım."

"ONU KAYBETMEK İSTEMİYORDUM"
The Cars grubunun solisti Ocasek ile boşandıktan sonra bir süre aynı evde yaşayan Parizkova, bu durumu Ric Ocasek'in kendisine duyduğu büyük aşk olarak nitelediği için de onu kaybetmek istemediğini sözlerine ekledi.

Porizkova, Ric Ocasek'i Yunan mitolojisindeki, kendi yarattığı heykele aşık olan Pygmalion'a benzetti. Eski model sonra da şunları söyledi: "Beni kanatları altına aldı. Bana ne giyeceğimi söyledi, ne yapacağımı söyledi. Onun isteklerine uydum. Çünkü bunu yapmamak, onu kaybetme riskini göze almak demekti. Onun sevgisi benim için herhangi bir arkadaştan, kariyerimden ya da yapmak istediğim her şeyden daha önemliydi."

"İSTEDİĞİM GİBİ BİR KARİYERİM OLMADI"
Porizkova bu tür bir evliliğe nasıl razı geldiğini sorusuna da "Gençlik yıllarında ihtiyacım olan şey buydu" yanıtını verdi.

Eski model, bu konu hakkında "Bu çeşit bir ilgi istiyordum, bu çeşit bir aşk istiyordum. Bana uzun yıllar boyunca verdiği her şeyi istiyordum" dedi. Porizkova, "İzlemek istediğim filmleri görmek için sinemaya gitmedim, istediğim gibi bir kariyerim olmadı. Ama bu dünyadaki en önemli şey olan 'aşka' sahip olduğumu düşündüm" ifadesini kullandı.

Ric Ocasek'in şu anda 23 ve 28 yaşında olan oğulları Jonathan ile Oliver için çok iyi bir baba olduğunu da söyleyen Porizkova, Ocasek'in kendisinden önceki ilişki ve evliliklerinden dört tane daha çocuğu olduğunu hatırlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.