Sanal alemde servet kazandı!

Dünyanın en zengin varisi olarak tanınan Paris Hilton, servetine rağmen para kazanmaya devam ediyor.

Sanal alemde servet kazandı!

40 yaşındaki Paris Hilton, 2021 yılı boyunca üzerinde çalıştığı sanal eğlence adası Paris World'de yılbaşı partisi düzenledi. Böylece ünlüler için sanal alemde servet kazanma girişimini resmi olarak sundu.

700 BİN DOLAR KAZANDI
Daily Mail gazetesinin muhabiri söz konusu sanal partiye dijital olarak katılıp, Paris Hilton'un yeni evrenini keşfetti. Muhabir, Hilton'un iki ay önce düğününün gerçekleştiği Beverly Hills'teki malikanesinde ve Santa Monica iskelesinin sanal versiyonunda partinin düzenlendiğini belirterek, etkinliğin TV yıldızına 700 bin dolar kazandırdığını aktardı.

Gerçekte hala Maldivler'de balayında olan Paris Hilton'un partiye dijital versiyonuyla katıldığı da ortaya çıktı. Partide Hilton'un sanal avatarının DJ'lik yaptığı bildirildi. Ünlü sosyetiğin Paris World'ün yer aldığı oyun platformu ile yaptığı anlaşma sayesinde para kazandığı belirtildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.