Bella Hadid ''Ruh sağlığım iyi değil''

Son yılların en gözde modellerinden biri olan Bella Hadid, verdiği bir röportajda zihinsel olarak zor zamanlar geçirdiğini anlattı.

Bella Hadid ''Ruh sağlığım iyi değil''

Bella Hadid, WSJ Magazine'e verdiği röportajda, zihinsel olarak zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Bella Hadid, özellikle fotoğrafçıların beklediği kaygısıyla dışarıya çıkmanın kendisi için karmaşık bir hal aldığını itiraf etti.

Hadid "Geçen yıl, insanlar benim tarzım hakkında konuşsalar, beğenseler de beğenmeseler de önemli değildi. Çünkü bu benim tarzım, bunu öğrenmek benim için gerçekten önemliydi. Sabah evden çıktığımda aklıma şu geliyor: Bu beni mutlu ediyor mu? Bu konuda iyi hissediyor muyum ve rahat hissediyor muyum?" açıklamasında bulundu.

Bella Hadid ayrıca, uzun zamandır kişisel bir stilist kullanmamasının nedeninin zihinsel sağlık sorunları olduğunu söyledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.