8 milyon dolarlık malikanesinden ilk paylaşım

Ocak ayında ABD’li oyuncu Sytlvester Stallone'nin satışa çıkardığı malikanesine talip olan Adele, bir önceki yıl 10 milyon dolar fiyat biçilen Beverly Hills'teki evi 58 milyon dolara satın aldı.

8 milyon dolarlık malikanesinden ilk paylaşım

Sylvester Stallone'dan 58 milyon dolara malikane satın almıştı. Malikanede sevgilisi Rich Paul ile yaşamaya karar veren Adele Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Sekiz yatak odası dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan malikanede, tüm bunların yanı sıra sinema salonu, spor salonu, sonsuzluk havuzu, SPA ve sekiz araçlık sanat stüdyolu bir garaj bulunuyor.

Stallone'un evini almadan önce de zaten Beverly Hills'in yıldızlarla dolu bir semtinde üç eve sahip olan Adele'e yakın bölgede evi olan diğer ünlü isimler arasında; Denzel Washington, Magic Johnson ve Justin Bieber gibi isimler yer alıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.