Burcu Esmersoy evleniyor

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil bu yaz sonu evleniyor evleniyor.

Burcu Esmersoy evleniyor

2018 yılında evlendiği Berk Suyabatmaz ile 2019 yılında boşanan Burcu Esmersoy, bir süredir kendisinden 15 yaş küçük yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. Çift ilk kez geçtiğimiz aylarda görüntülenmişti.

45 yaşındaki ünlü sunucu, "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna karşılık "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını vermişti.

EVLİLİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI!
Geçtiğimiz haftalarda da konuk olduğu YouTube programında Mehmet Demirkol'un "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna karşılık "Çok aşığım, evlenirim" yanıtını vermişti. Burcu Esmersoy'u bu açık sözlü yanıtına karşılık Mehmet Demirkol'un "Bundan sonra soru mu sorulur?" yanıtını vermesi stüdyoyu kahkahaya boğmuştu.

Önceki gün bir marka için hazırladığı koleksiyonun lansmanında görüntülenen Burcu Esmersoy, muhabirlerin bize özel bir haber borçlusunuz sözlerine Burcu Esmersoy, "Ne diyeyim, hadi söyliyeyim bu yaz sonu evleniyorum" şeklinde konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.