Boşanmak üzere olduğu eşi çok pişman!

23 Şubat 2018'de sade bir törenle evlenen model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear McClard'ın bu evlilikten oğulları Sylvester Apollo Bear isminde bir çocukları var.

Boşanmak üzere olduğu eşi çok pişman!

4 yıllık evliliğinden bir erkek çocukları olan Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear McClard bir süredir aldatma va ayrılma haberleriyle gündeme geliyor.

Page Six'e konuşan başka bir kaynak, Sebastian Bear McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürdü. Ayrıca Ratajkowski'nin, geçtiğimiz hafta katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu söylentilerine sebep olmuştu.

31 yaşındaki model, henüz resmi olarak bir boşanma davası açmadı ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, Ratajkowski'nin yakın zamanda boşanmak için harekete geçmesi beklenirken eşi Sebastian'ın ona bir şans daha vermesi için Emily'e yalvardığı ortaya çıktı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.