Ashton Kutcher'ın hastalık itirafı ''Hayatta olduğum için şanslıyım''

Oyuncu Ashton Kutcher, iki yıl boyunca vaskülit ile mücadele ettiğini ve hayatta olduğu için şanslı olduğunu anlattı.

Ashton Kutcher'ın hastalık itirafı ''Hayatta olduğum için şanslıyım''

Ashton Kutcher, National Geographic'te yayınlanan "Running Wild With Bear Grylls: The Challenge" adlı programda çok nadir bir hastalık olan vaskülit ile mücadelesinden söz etti.

NADİR BİR TÜR İLE MÜCADELE ETTİM İki yıl önce kendisine vaskülit teşhisi konulduğunu söyleyen 44 yaşındaki oyuncu, "Görme, duyma ve dengemi sağlama yetimi etkileyen vaskülitin aşırı nadir bir türü ile mücadele ettim" dedi.

"TOPARLANMAM BİR YILIMI ALDI" Zor bir süreçten geçtiğini belirten Kutcher "Toparlanmam neredeyse bir yılımı aldı. İyileşene kadar anlayamıyorsunuz. Bir daha görebileceğimden, duyabileceğimden veya yürüyebileceğimden emin değildim" ifadelerini kullandı.

EŞİM BANA ÇOK DESTEK OLDU 2015 yılında Mila Kunis ile nikah masasına oturan ve eşinin kendisine hep destek olduğunu belirten oyuncu "Hayatta olduğum için şanslıyım" dedi.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.