Yurtdışı alışveriş kaçamağı için 4 öneri

Yeni sezon alışverişinizi bu kez yurtdışından yapmak ister misiniz? Cevabınız “Evet” ise; Milano, Londra, Berlin veya Dubai’ye gitmenizi öneriyorum. Hafta sonu kaçamağı yapacağınız bu şehirlerde özel alışveriş adresleri var.

Yurtdışı alışveriş kaçamağı için 4 öneri

Şerif ERCAN

Yaz geliyor, yazlık gardırobunuzu hazırlamak için yurtdışından alışveriş yapmaya ne dersiniz? "Alışveriş için dünyanın öbür ucuna bile giderim" diyenler için Hilton, tasarım butiklerinden, büyük alışveriş merkezlerine, yerel ürün pazarlarından dünya markalarına uzanan hafta sonu alışveriş kaçamağı rehberi hazırlamış. İşte dört ünlü şehir ve oradaki alışveriş adresleri...

Milano: İtalyan modası hayranları için ilk adres Milano'nun bohem bölgesi Navigli. Vintage tutkunları için bulunmaz bir kaynak olan bu bölge, 1960, 1970'lerden parçalar satan irili ufaklı birçok mağazaya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca her ayın son pazar günü, Navigli merkezinde kurulan pazarda, antikacılardan ikinci el butiklere kadar her şey bulabilirsiniz.

Londra: Londra alışveriş tutkunları için adeta cennet. Vitrin tasarımları ile dikkat çeken dünyaca ünlü Harrods, Londra'nın en bilinen mağazası. Ama şehrin kalbindeki Oxford Caddesi'nde yer alan mağaza civarında birçok alternatif de bulmak mümkün. Hatton Garden, Shepherd's Bush ve Stratford'da yer alan Westfield'de vintage, çiçek ve antika tutkunları için biçilmiş kaftan.

Berlin: Almanya'nın başkenti, sadece trendlerin nabzını tutan irili ufaklı tasarım butikleriyle değil, vintage dükkanları ile de moda severlerin kalbinin daha hızlı atmasına sebep oluyor. Tekstil alışverişi için gitmeniz gereken yer kesinlikle dünyaca ünlü markaların sıralandığı Kurfürstendamm. Uğramanız gereken bir başka yer de Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan KaDeWe. Bu arada Berlin, uygun fiyatlı kozmetik ürünleri için de doğru adres.

Dubai: Dünyanın ilk alışveriş merkezlerinden Emirates Mall, her bütçeye hitap eden alternatifler sunuyor. Ultra lüks ve dünyaca ünlü markalardan yerel butiklere geniş bir seçki sunan AVM'de her zevke uygun ürünler var. Her gün saat 22.00'ye kadar açık olan alışveriş merkezinde çocuklar için de ödüllü sürüş ve oyun alanına sahip eğlence bölümü Magic Planet bulunuyor. Hilton, alışveriş kaçamağı için önerdiği şehirde konaklamak için uygun fiyatlı hafta sonu paketleri hazırlamış. Bu şehirlere gitmeyi planlarsanız, alışveriş adreslerine yakın olan Hilton otellerinin özelliklerine ve fiyatlarına da göz atmanızı öneririm.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.