Tommy Hilfiger The Beach Of Momo’da

Tommy Hilfiger The Beach Of Momo’da

Çeşme'nin en gözde plajı The Beach of Momo, büyük ilgi gören Momo Store'da dünyaca ünlü moda markalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2-4 Ağustos tarihlerinde The Beach of Momo'ya konuk olan Tommy Hilfiger, üç günlük pop-up store'un yanı sıra plaja kuracağı kişiye özel tasarım noktasıyla da davetlilere özel bir deneyim yaşatacak. Moda ve tasarımla iç içe olan bu çok özel buluşmayı kaçırmayın.

Lüks bohem konseptiyle geçen yaza damgasını vuran The Beach of MOMO, 2-4 Ağustos tarihlerinde dünyaca ünlü moda markası Tommy Hilfiger'ı ağırlıyor. Yaza özel koleksiyonuyla beraber plaja kurulacak kişiye özel tasarım noktasıyla da davetlilere özel bir moda deneyimi yaşatacak olan Tommy Hilfiger ile The Beach of Momo'nun yaza özel bu özel buluşmasını sakın kaçırmayın.

Konumu, yemeği, eğlencesi ve servisiyle yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of MOMO; içeriği, sürpriz partileri, moda, sanat ve tasarım projeleriyle bu yaz da çok konuşulacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.