Yeni dekor yeni mönü

Et konusundaki uzmanlığı ile ünlü, lezzet anlayışı ve özgün kimliği ile alanında fark yaratan İstanbul’un gözde yeme - içme adreslerinden Scarlet Etiler, yeni mönüsü ve yenilenen dekorasyonu ile ilgi görüyor.

Yeni dekor yeni mönü

SİNAN ÖZEDİNCİK sinan.ozedincik@sabah.com.tr

Lezzet anlayışı ve alanındaki uzmanlıkla gastronomi dünyasının favori adreslerinden Scarlet Etiler, yenilediği mönüsü ve dekorasyonuyla sezon keyfini zirvede yaşatıyor. Lezzet konusundaki uzmanlığı ile yenilediği mönüsünde de kusursuz tatlar sunan Scarlet Etiler, başta müdavimleri olmak üzere damak tadına önem verenler arasında heyecan yaratıyor. Scarlet Etiler'in executive chef'i Can Akçay'ın özenle hazırladığı yeni mönü lezzetleri, hem sunumlarıyla, hem de tatlarıyla iştah kabartıyor. Yeni mönüsünde, birçok seçenek bulunuyor. Mutlaka denenmesi gerekenler arasında; Taze Burrata, Fırınlanmış Dana İlik, Karides Tempura, Steak Tempura, Risotto Assado, Brodetto Soslu Dana Yanak, Lavantalı Brulee gibi lezzetler yer alıyor.

Girer girmez kendini belli eden kristal sarkıt aydınlatmalar, daha ferah renkler, heybetli sütunlar, konforlu oturma grupları gibi birçok öğeyle yenilenen mekanın dekorasyonu da ilgi çekiyor. Mevcut salon ve bahçenin yanı sıra özel rezervasyonla servis veren 3 ayrı VIP odasında da kişiye özel servis veren Scarlet Etiler, geniş barıyla da göz dolduruyor. İstanbul'un en büyük barı olma özelliğine sahip 13 metre uzunluktaki göz alıcı bar, artizan kokteylleriyle tam not alırken, arzu edilen sosyal mesafeli sosyalliği de keyifle yaşatıyor. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı, yeni mönüsü, 13 metrelik geniş ve ihtişamlı barı, artizan kokteylleri, kişiye özel VIP odaları gibi birçok özelliği ile öne çıkan Scarlet Etiler, kusursuz deneyimler yaşamak isteyenleri ağırlıyor.

Lüks patiseri dönemi başlıyor
Şık butik pastane konsepti ve sunduğu ayrıcalıklar ile Kandilli Pastanesi, Türkiye'ye luxury patisserie kavramını getiriyor. Türkiye'nin değerli şefleri tarafından hazırlanan pastalarını Christofle servisler ve Hermes tabaklarda özel ve şık bir sunum ile servis eden Kandilli Pastanesi'nin mönüsünde yer alan özel tatlar lezzetleri ile iştahları açarken, tasarımları ile de görsel şölen sunuyor. Günün en önemli öğünü kahvaltı için Royal Breakfast ile zengin ve keyifli başlangıç yapma olanağı sağlayan ve 5 çayı için de ideal buluşma mekanı olan Kandilli Pastanesi'nin esas öne çıkan ürünleri, lezzetli ve günlük pastaları oluyor.

Meksikalı vegan
Türk ve Meksikalı aile tarafından işletilen ve Meksika'ya özgü gerçek yerel yemekleriyle ünlenen Ranchero'nun mutfağından, veganlara özel reçeteler de çıkıyor. Bir Meksika klasiği olan fajita'yi vegan beslenme tarzına göre yeniden yorumlayan mekan, karamelize soğan, renkli biberler, bitkisel yağ, sarımsak püre, dağ kekiği, kimyon, isli paprika ve kişniş ile sotelenen mantarlardan hazırlayıp yanında özel soslar ve el yapımı mısır tortillası eşliğinde servis ediyor. iİçinde fasulye püresi, yer fıstığı püresi ve zengin mevsim sebzelerinin olduğu plato vegano isimli yemeğiyle de veganların gönlünde taht kuruyor.

Sevilen tatlar artık evlerde
Anadolu Yakası'nın popüler Fransız'ı Neni Brasserie sevilen lezzetlerini artık evlere taşıyor. Fransız ve Akdeniz mutfağından aldığı ilhamı ile yemek tutkunlarına mucize lezzetler deneyimleten Neni Brasserie'nin sıra dışı lezzetleri artık Yemek Sepeti'nden eve sipariş edilebiliyor. Paket servise uygun olarak düzenlenen Neni Brasserie'nin mönüsünde, pizza çeşitlerinden "Tarte Flambee" alternatiflerine, aperatif lezzetlerden ana yemek ve burger'lere uzanan nefis tatlar bulunuyor.

Türkiye'ye yayılacak
Kebabın marka ismi Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, kebapta Bursalı Nihat Yıldız'ın 1984 yılında Danimarka'da temellerini attığı, 1998 yılında ülkesine dönerek Bursa'da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan 'Big Mamma's' büyüme kararı aldı. Türkiye'nin en büyük restoran zincirlerinden biri olma hedefiyle büyük bir atılıma hazırlanan Big Mamma's, bu hedef doğrultusunda, kendine has bir konseptle franchise verecek. Tarifsiz lezzetleri, kaliteli ürünleri, keyifli ve sofistike konseptiyle 'casual dining' hizmet anlayışını daha geniş kitlelerle paylaşmak isteyen Big Mamma's, franchise sistemini, yatırımcısını, en doğru şekilde yönlendirmek üzere kurguladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.