Keşfedilecek mekanlara göz atmayı unutmayın!

Kendine has özel mezeleri ve deniz mahsulleri ile lezzet tutkunlarının Bodrum’da müdavimi olduğu ‘Eski Yer’, Yalıkavak’tan sonra İstanbul Yeniköy’de misafirlerini ağırlamaya başladı.

Keşfedilecek mekanlara göz atmayı unutmayın!

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

Bodrum Yalıkavak'taki 'Eski Yer'den bilinen Erol Kaynar, Metin Menteş ve Murat Korkmaz, Yeniköy'deki yeni adresinde de işin başında. Konuklarına gerçek anlamıyla bir Ege balıkçısı deneyimi yaşatan Eski Yer'de şevketi bostandan ahtapota kadar tüm ürünler yerinden temin ediliyor. Şef Erkan Özçelik mezelerden köpeoğlu, şevketi bostan, etli yaprak sarma, cevizli kabak, levrek marin, ara sıcak kalamar ızgara, atom patates, karides mantı ve ana yemekte kalkan tandır, deniz mahsullü linguine ve limon soslu levreği mutlaka tatmanızı tavsiye ediyor. Eski Yer Yeniköy, Yalıkavak'ın beğenilen tatlılılarının yanı sıra tatlı mönüsünü yeni bir boyuta taşıyor. Zira Avantgarde Collection'ın Ace Restaurant markası tarafından 'özel balıkçı tatlıları' serisi hazırlanıyor. Yakında mönüye eklenecek tatlılarla farklı lezzetler keşfetmeye hazır olun...

Eski Yer' misafirlerinin Yalıkavak'tan alışık oldukları rahat, geniş ve samimi atmosfer, Misa Mimarlık'ın dokunuşu ve Kezban Arca Batıbeki, Ardan Özmenoğlu gibi sanatçıların eserleri ile modern, şık ve şehirli bir Ege balıkçısına dönüşüyor. Müdavimlerin Yalıkavak şubesinde de sıkça vakit geçirdiği, vazgeçilmez şömine önü keyfi Yeniköy şubesinde lounge-vip alanı olarak devam ediyor.

BOĞAZ'DA BRUNCH KEYFİ
İstanbul Boğazı'nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus'un ana restoranı Aqua, bahar mevsimini özlenen ve bir klasik haline gelen brunch'ları ile karşılıyor. Çok sevilen brunch'ını cumartesi günleri yeniden başlatan mekan, konuklarını otelin baş aşçısı Savaş Aydemir ve pasta şefi Adil Çakıcı ile hünerli ekipleri tarafından hazırlanan yaratıcı lezzetler ile buluşturuyor. Hijyen ve sosyal mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren Four Seasons Hotel Bosphorus ve Aqua, Hande Ateş'in performansı eşliğinde keyifli bir brunch deneyimi yaşatıyor.

KENDİNİZİ ŞIMARTIN
JW Marriott Istanbul Bosphorus, Karaköy'ün merkezindeki konumu ve benzersiz manzarasıyla herkesi büyülüyor. Tarihi dokunun ortasında gözlerden uzak yolculuk stresini bir kenarına bırakacağınız bir keyif sunan JW Marriott İstanbul Bosphorus'un dokuzuncu katında bulunan, şehrin tüm ikonik yapılarını aynı pencereden görme fırsatı veren manzarasıyla şehrin en romantik ambiyansına sahip mekan olan Octo'da yemek yerken bir yandan da İstanbul'un keyfini doyasıya çıkarıp kendinizi şımartabilirsiniz.

ÜNLÜ ŞEFTEN YENİ MÖNÜ
Şef İsmet Saz imzası taşıyan The Steeve, son derece şık dekorasyonu, terası, etkileyici manzarası ve iddialı lezzetlerin yer aldığı yeni mönüsü ile Kuruçeşme'de misafirlerini bekliyor. The Steeve; tapasları, ana yemekleri, tatlıları ve deniz mahsullerinde Raw Bar'ı ile eşsiz deneyimler yaşatıyor. Taze deniz mahsullerini satın alabilme olanağı da sunan mekanda açık mutfak konsepti uygulanıyor.

EVLERE SERVIS LEZZETLER
BigChefs ve Migros işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Ghost Kitchen' projesi, BigChefs lezzet tutkunlarına hitap ediyor. Migros Lezzet Meydanları'ndaki açık mutfaklarda, BigChefs Merkez Mutfak Yönetimi tarafından eğitilen şefler tarafından hazırlanan ürünler, pandemi döneminde hem Gel Al paket servis ile hem de migroshemen sipariş portalı üzerinden Evlere Paket Servis siparişi ile müşterilere ulaştırılıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.