Bu yaz da çok popüler

Lüks bohem konseptiyle Çeşme Dalyan’da çok özel bir koyda yer alan MOMO, kendine özgü dünyasıyla bu sezon da oldukça iddialı. Mekanda tüm pandemi kuralları harfiyen uygulanıyor.

Bu yaz da çok popüler

Yemek, moda, keyif ve eğlence tutkunlarının son üç yılda Ege'deki en popüler adresinde, mekanın yaratıcısı Burak Beşer, güçlü ekibiyle yine Çeşme'nin yıldızı oldu. Çok beğenilen konseptinde de yeniliğe giden MOMO'nun tasarımı yine Ece Akbulut Beşer imzalı. Yemekleriyle de büyük beğeni toplayan MOMO'nun mutfağı ise bu yaz yetenekli şef Mert Şeran'a emanet. Bu yaz da MOMO'nun mutfağında tüm işleyiş, hijyen ve lezzet temelli. Akdeniz ve Ege mutfağından ilhamla hazırlanan mönü, yetenekli şef Mert Şeran'ın rafine izlerini taşıyor.

Çok sevilen özel lezzetlerin yanı sıra uzun öğle yemekleri için BU YAZ DA paylaşımlık yeni tatlar da konukların beğenisine sunuluyor. Yemek ve eğlencesiyle olduğu kadar kokteylleriyle de çok sevilen MOMO'nun kokteyl mönüsünde yine birbirinden lezzetli tatlar var. Bu yaz tüm kokteyller Twins imzalı. Erik kokteyli başta olmak üzere yaratılan her yeni tat yaza damgasını vuruyor. Bu sezonu da müzikal anlamda güçlü bir ekiple karşılayan The Beach of MOMO'nun müzik direktörlüğünü yine DJ Tankut Karakurt üstleniyor. Konuk DJ'lerin de yaz boyu setin başına geçeceği MOMO'da Kerem Önger de ekibe yeni katılanlardan.

YENİ BULUŞMA NOKTASI

İstanbul'un tarihi ve gözde semtlerinden Gümuşsuyu'nda yer alan ve geçen yıl kapılarını açan The Artisan İstanbul MGallery, şehrin yeni buluşma noktası. MGallery kültürünün global hizmet anlayışıyla sunan The Artisan İstanbul'un giriş katında ve muhteşem Boğaz manzaralı terasında Madam Niça'nın çok sevilen lezzetleri var. Art&Kitchen tüm gün semt sakinlerinin keyifli buluşmaları ve iş toplantıları için oldukça ideal. Terasında da Bozcaada'nın en iyi restoranı Madam Niça'nın çok sevilen mönüsü servis ediliyor. Madam Niça, kısa zamanda şehrin gastronomi tutkunlarının buluşma noktası oldu.

ŞEFLER BİR ARAYA GELDİ

Gerçekleştirdiği global ölçekli ortaklıklar ve yarattığı yeni konseptler ile yeme-içme sektörünün öncülerinden d.ream, sektöre farklı bir vizyon katan projelerine 'Şef Kolektifi' programı ile bir yenisini daha ekliyor. Programın ilk konuğu; Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende çatısı altında Roma'da hizmet veren Michelin Yıldızlı Assaje restoranın dünyaca ünlü şefi Lorenzo di Gravio. Ünlü şef, İstanbul'da d.ream şefleriyle bir araya gelerek keyifli bir atölye çalışması gerçekleştirdi.

HAYATIN İÇİNDEN

İKİ YENİ ŞUBE

Fark yaratan özgün lezzetleri ve kendine has tarzı ile meyhane kültürüne yeni bir soluk getiren Buselik, hızla büyümeye devam ediyor. Beşinci ve altıncı şubelerini İstanbul Tuzla Marina ve Bodrum Hilton Marina Vista'da arka arkaya açan marka, samimi atmosferi, şık iç tasarımı ve usta şeflerin ellerinden çıkan eşsiz lezzetleri ile içten dost sohbetlerinin yeni adresi olacak. Buselik, sunduğu müzik ziyafetiyle de çok ilgi görüyor.

YENİLENDİ

Kendine has özel mezeleri ve eğlencesi ile lezzet ve kaliteli eğlence tutkunlarının pandemiden önce müdavimi olduğu Ziyade Fasıl, iç mekan tasarımında ve mönüsünde yaptığı yaza özel değişikliklerle yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Kozyatağı Hilton Otelinin içinde yer alan mekanda, işletmeci şef Özlem Mekik'in hazırladığı mönü, hem lezzetleri hem sunumları hem de tatlarıyla iştah kabartıyor. Mekan; yenilenen dekorasyonuyla yemek keyfini ikiye katlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.