Tarihi Galata'nın yeni İtalyanı

İstanbul’un kalbinde, tarihe tanıklık etmiş Ecole St. Pierre Hotel, birbirinden iddialı İtalyan lezzetleri sunan IL Cortile Ristorante Pizzeria restoranı ile şehre büyüleyici bir enerji getirdi.

Tarihi Galata'nın yeni İtalyanı

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

Tarihinden aldığı ilhamı modern bakış açısıyla harmanlayarak, Galata'da misafirlerine unutulmayacak bir konaklama deneyimi sunmaya başlayan Ecole St. Pierre Hotel; avlusunda bulunan İtalyan mutfağı esintili IL Cortile İstanbul ile de lezzet şöleni yaşatıyor. Şehrin bir numaralı İtalyan restoranı olma yolunda ilerleyen IL Cortile İstanbul'un mutlaka denenmesi gereken bazı imza yemekleri arasında; ahtapot carpaccio, ceviz soslu pansotti, karides ve adaçaylı ravioli, Ceneviz bölgesinin özel yemeği tuzda dinlendirilmiş güveçte balık, 16 saat ağır ateşte pişirilmiş dana kaburga ve taze dağ meyveli cannoli yer alıyor.

Ecole St. Pierre Hotel misafirlerine yalnızca büyülü bir deneyim yaşatmakla kalmayıp modern bir bakış açısıyla geçmişi günümüzle buluşturuyor, lüks bir konaklama ve servis anlayışı ile hizmet veriyor. Butik lüks konseptiyle otel, 20-60 metrekare arasında, avlu manzaralı ve geniş teraslı süitler olarak değişiklik gösteren 17 odalık kapasitesiyle yaşam buluyor. Geniş, ferah ve Galata'nın tarihini hissettiren odalarda misafirlerin her türlü konforunu karşılamak için düşünülmüş ufak detaylar bulunuyor.


BAHÇEDE KAHVALTI KEYFİ
Kanlıca'nın tarihi atmosferinde yer alan Liçi House, pandemi koşullarından dolayı bahçeli mekan arayışında olanlara özel bir alternatif oluyor. Yeşillikler içindeki bahçesi ve terasında günün en sevilen öğünü kahvaltı için birbirinden lezzetli tatlar sunan Liçi House, kahvaltı keyfini evde yaşamak isteyenlere paket servis imkanı da veriyor. Mekan Türk kahvaltısına eklediği günlük üretilen taze kruvasan ve pancakelerin yanında taş fırında pişen 12 çeşit ekşi mayalı ekmeği ile de özel lezzetler sunuyor.


HER PAZAR JAZZ BRUNCH
Black Band ile Suami Ramirez Orkestrası'nın her pazar dönüşümlü olarak sahne aldığı benzersiz caz performansı ve muhteşem lezzetlerle renklenen Jazz Brunch, Fairmont Quasar Istanbul'da konuklarını ağırlıyor. Misafirlerin diledikleri eti seçerek pişirtecekleri ızgara istasyonundan Uzakdoğu mutfağına, suşi ve deniz mahsullerinden lezzetli meze ve sokak lezzetlerine hatta Akdeniz mutfağından kahvaltılıklara kadar uzanan çok çeşitli istasyonları, canlı pişirme şovları ve tatlı istasyonlarıyla Jazz Brunch, lezzet düşkünlerini bekliyor.


PİYANO EŞLİĞİNDE SUSHI
Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz'ın maviliklerine bakan konumu, lezzet ve müzikle iç içe programlarıyla renkli deneyimler sunmaya devam ediyor. Japon mutfağının sevilen lezzetlerinin yer aldığı Sushi N'More geceleri Aslı Güral'ın piyano dinletisi ile misafirlere unutulmaz geceler yaşatıyor. Sunulan piyano performansında, unutulmaz parçalar oluyor.


HEM GÖZE HEM DAMAĞA HİTAP EDİYOR
The Ritz-Carlton, Istanbul şehrin en güzel zamanlarından biri olan sonbaharı zengin ve sofistike mönüsü, doğal lezzetleri ve eşsiz ambiyansında pazar brunch'ları ile yaşıyor. Otelden ayrı bir girişe sahip olan The Roof'ta, sakin dinlenme alanlarıyla açık havada 12.00-15.00 saatleri arasında süren brunch lezzetleri, DJ performansı ile aynı anda bambaşka bir deneyime dönüşüyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.