Et tutkunlarının gizli buluşma adresi

Etin en lezzetli halini tatmak isteyen İstanbulluların Armutlu’daki gizli buluşma adresi olan ‘Steakroom İstanbul’, özel mönüsünün yanı sıra ‘Dana Sırt Special’ ile de lezzet şöleni yaşatıyor.

Et tutkunlarının gizli buluşma adresi

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

Armutlu'da hizmet veren Steakroom İstanbul, ister keyifli bir öğle yemeği, ister romantik bir akşam yemeği ve isterseniz de yakınlarınızla unutulmaz eğlenceli özel yemek organizasyonlarıyla İstanbul'un vazgeçilmez ve en iyi et restoranı olmaya aday. Mekanın mönüsündeki, başlangıçlardan; dana carpaccio, cheddar füme, anne patatesi ve et sushi, ana yemeklerde ise, 28 gün boyunca dinlendirilen 'Toma Hawk' ve Dana Sırt Special çok iddialı. Konforlu ve geniş kapalı alanlarının yanı sıra, ferah ve samimi kış bahçesi bölümü ile keyifli bir ortam yaratan Steakroom İstanbul, özenle dekore edilmiş konseptiyle, ve lezzet kavramını yeniden inşa eden iddialı kimliğiyle, alışılagelmiş standartları yepyeni bir boyuta taşıyor.

Şirket yemekleri, toplantılar ve özel gün kutlamalarınız için, açık ve kapalı oturma alanlarıyla, her türlü hava koşulunda yemek keyfi sunan Steakroom İstanbul, mönüsüyle damaklarınızda eşsiz tatlar bırakan yemekler sunuyor. Steakroom İstanbul'da ister asma yapraklarının çiçek kokularıyla karıştığı kış bahçesinde, ister odun kokusu saran şömineli VIP salonunda keyif saatler geçirebilirsiniz.


KARAKÖY'ÜN TAPAS BARI

Karaköy'ün en yeni tapas barı olan Skull&Bones, DJ performanslarına ev sahipliği yaparak unutulmaz anlar yaşatıyor. Ünlü DJ'ler, Ali Külahlı, Çağdaş Bektaş, Oğuzhan ATC, Kaan Parlatan ve Emirhan Koç'un her perşembe, cuma ve cumartesi saat 17.00 - 00.00 arasında performans sergilediği mekanda müziğe, Skull & Bones'un eşsiz kokteylleri ve Latin lezzetleri eşlik ediyor. Karaköy'de tarihi Veli Alemdar Han renövesi ile açılan JW Marriott Istanbul Bosphorus'da bulunan Skull & Bones, İstanbullulara lezzet ve keyif sunuyor.


MEKSIKALI ŞEFLE ÇALIŞIYOR

Pandemi süreci boyunca yatırımlarına aralıksız devam eden son bir ayda açılan üç yeni restoranıyla da toplamda 37 noktada hizmet veren Happy Moon's yeni sezon mönüsünde yer alan Meksika lezzetlerini, dünyaca ünlü Meksikalı Şef Froylan Rincon Lara ile birlikte hazırlıyor. Türk, Meksika, İtalyan ve Amerikan mutfaklarından farklı lezzetlerini misafirlerine sunan Happy Moon's'un yeni mönüsünde yer alacak Meksika lezzetlerine, Şef Lara kendi yorumunu katıyor.

HAYATIN İÇİNDEN

ÖĞLE YEMEĞI BAŞLADI

Nobu İstanbul, akşam yemeği ve Omakase yelpazesine, öğle yemeği seçkilerini de ekledi. Yoğun ilgi gören geniş mönüsünün ardından, Nobu Kurumsal Şefi Herve Courtot ile Nobu İstanbul şefi Joshua Treacy'nin birlikte hazırladığı öğle yemeği mönüsünde; şefin sushi spesiyallerinden geleneksel Japon mutfağında öne çıkan Donburi'ye kadar geniş bir yelpaze sunuluyor.


İSTANBUL'UN EN YENI MEKANI

İstanbullular, açık hava ve yemyeşil bir doğanın tadını sonuna kadar çıkacakları yepyeni bir mekana kavuştu. Etiler Nispetiye Mahallesi'nde, yemyeşil bir parkın içinde açılan M-art, eşsiz konumuyla yepyeni bir kaçış noktası yaratıyor. Dünya mutfağının en güzel örneklerini sunan mönüsüyle de dikkat çeken M-art; açık ve kapalı alanı ile sakin ve huzurlu bir ortamda, eşsiz bir ambiyans eşliğinde, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar konuklarını ağırlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.