Yeni Urla Mutfağı Hiç Lokanta'da Yılbaşı Heyecanı

Türkiye’nin en önemli gastronomi rotalarından Urla’da, sahiplendiği “Yeni Urla Mutfağı” yaklaşımıyla ormandan tabağa unutulmaz bir lezzet deneyimi sunan Hiç Lokanta, yeni yıla özel hazırladığı menüsü ve Tin Pan Band’ın caz esintilerinin eşlik edeceği canl

Yeni Urla Mutfağı Hiç Lokanta'da Yılbaşı Heyecanı

Urla'da bölgenin zengin gastronomik mirasından ilham alarak oluşturduğu menüleriyle dikkat çeken Hiç Lokanta, mevsimselliği ve yerelliği merkeze aldığı tabaklarda konuklarının lezzet hafızasında yer edecek ürünler sunuyor. 60.000 zeytin ağacının bulunduğu "Hiç Zeytin Ormanı"nı Şef Ekin Can Kün'ün özel reçeteleriyle tabaklara yansıtan Hiç Lokanta; süsten, yapaylıktan arınmış gerçek lezzet peşinde koşanlar için yeni yılda da iyi bir alternatif. Bir yılı geride bırakıp yeni bir yıla adım atarken dostlarınızla, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz gecede yaratıcı lezzetler, Urla'nın özel teruarından seçkin bir kav ve rafine müzik Hiç Lokanta'da sizi bekliyor. Amerika'da kurulan ve swing, soul, jazz, blues tarzında performans sergileyen Tin Pan Band, 31 Aralık gecesinde lezzet yolculuğuna müzikleriyle eşlik edecek.

Geceye özel hazırlanan menüde konukları, şampanya ve turunçgilli konyak sosunda köz kestane karşılayacak. Karakılçık buğdayından yapılmış ekşi mayalı ekmekten Hiç Zeytin Ormanı'ndan erken sıkım zeytinyağına, bölgenin en özel peynirlerinden oluşan tabaktan, ev yapımı şarküteri ürünlerine özel lezzetler geceye hafif bir başlangıç yaparken; yeni bir seneye yaklaştıkça gece, isli karidesten Urla ekşili ızgara ahtapota, kaya koruğu balon ekmek içerisinde mantarlı kokoreçten kaktüs meyveli granitaya özel tatlar ile devam edecek. Dileklerin tutulmaya başlandığı, mutluluğun paylaşıldığı saatlerde isteğinize göre taş tabanlı odun fırınında hindi ya da uzun pişmiş dana kaburga masanıza lezzet katacak. Geceyi tatlı bir sonla kapatmak için mevsimin en güzel lezzetlerinden balkabağının merkezde olduğu tatlılar, bitter çikolata kaplı zencefil şekerlemesi konuklara tatlı bir sürpriz olacak.

Yeni yıla keyifli bir sofrada, lezzetli yemekler ve müziğin tılsımlı tınısı eşliğinde girmek için Hiç Lokanta doğanın bereketinden beslenen ruhuyla sizi bekliyor. 31 Aralık gecesi için Hiç Lokanta'da yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. Hiç Lokanta ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz Instagram'da @hicurla hesabını takip edebilir, https://hicurla.com/ adresinizi ziyaret edebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.